Wonen in Marktzicht Apeldoorn: “De locatie vonden wij erg belangrijk”

Nandini Bisseswar en haar vriend Jesse Sahebdien komen uit de Randstad, zij werkt in Rijswijk, hij in Enschede. Ze zochten een middenweg; Utrecht, Amersfoort of Apeldoorn? Inmiddels hebben ze hun nieuwe plek gevonden in Marktzicht Apeldoorn.

Waren jullie al lang op zoek naar een woning?
Nandini: ”Nee, we waren nog helemaal niet zo lang op zoek. Vanaf november zijn we aan het rondkijken maar we hadden nog geen zoekactie uitgezet. Ik woon nu nog thuis en mijn vriend heeft een huurwoning, dus we zijn starters op de markt. Hij werkt in Enschede en ik in de Randstad dus we waren op zoek naar een woning in een stad, we zijn echte stadsmensen maar de plaats moest nog bepaald worden. We hebben gekeken naar Utrecht, Amersfoort en Apeldoorn en uiteindelijk is Apeldoorn het geworden”.

 

Hoe zijn jullie bij Marktzicht Apeldoorn terechtgekomen?
“We waren op zoek naar een nieuwbouwwoning en waren eerst geïnteresseerd in een ander nieuwbouwproject in Apeldoorn. We hadden door deze interesse ons ingeschreven bij Nieuwbouw centrum Apeldoorn, kort daarna werden we door de nieuwsbrief op de hoogte gesteld over Marktzicht Apeldoorn.

 

Wat waren voor jullie belangrijkste eisen?
“De centrum locatie vonden we erg belangrijk. Maar ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en uitvalswegen waren een vereiste. We kunnen straks genieten van een stadstuin, maar ook de hoge plafonds vinden we heerlijk.”

 

Hoe hebben jullie het verkoopproces ervaren?
“Erg positief. We hadden ons ingeschreven op de woning die wij uiteindelijk ook toegewezen hebben gekregen dus dat was erg fijn. Daarnaast hebben we van Nieuwbouw centrum Apeldoorn contact gehad met Cornélie en Alexander. Met de huidige situatie en de hypotheekrente die iedere dag stijgt was het fijn dat we snel konden schakelen en alles in orde konden maken.”  

 

Over Marktzicht Apeldoorn
Het voormalige kantoorgebouw aan de Stationsstraat in Apeldoorn, dat begin jaren 90 is gebouwd, zal in samenwerking met Draisma Bouw worden getransformeerd naar 33 luxe woningen. De woningen, twee- tot vierkamerappartementen en het penthouse, beschikken allemaal over een eigen buitenruimte. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website www.marktzicht-apeldoorn.nl voor meer informatie!

 

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin