Ontmoet ons
team.

Ontmoet ons
team.

Bas Gregoor.

Managing Partner

Bas Gregoor (1978) kent de vastgoedwereld vanuit diverse hoeken. Na afronding van de HEAO te Arnhem startte hij zijn loopbaan als accountmanager Bedrijven & Instellingen bij de SNS Bank, met focus op vastgoedfinanciering. Daarna deed hij ervaring op in de makelaardij als partner in de bedrijfsmakelaardij bij Hunink & Holtrigter Makelaars te Apeldoorn. In 2011 startte Bas zijn eigen bedrijf, Gregoor Vastgoed, gericht op het initiëren van en bemiddelen bij beleggingstransacties. In deze hoedanigheid deed hij veel ervaring op in ontwikkelingstrajecten en herbestemming van bestaand vastgoed.

Als Managing Partner binnen Grehamer & Company stuurt en inspireert Bas zijn team.
Hij geeft zijn team de benodigde vrijheid en flexibiliteit om initiatieven te ontplooien die transformaties, verhuur en beheer van het vastgoed elke dag beter maken. Bas is met zijn ondernemerschap en uitgebreide netwerk in de vastgoed- en financiële wereld in staat waarde te creëren uit iets bestaands. Zijn bewezen track record komt voort uit een combinatie van pioniersgeest, doortastendheid en zijn streven naar wederzijdse ‘win’-situaties.

Rik Klinkhamer.

Managing Partner

Rik Klinkhamer (1977) is een ondernemer ‘pur sang’. Na zijn opleiding aan de Small Business School in Haarlem richtte hij zich op de opkomende online-markten, onder andere via het opzetten van specialist in relatiegeschenken Businessgifts-online.nl (2001) en Tintelingen (2003), specialist in het aanbieden van kerstpakketten naar eigen keuze. Tegelijkertijd doorliep hij een masteropleiding bedrijfskunde aan Nyenrode. In 2013 was hij de medeoprichter van Cityside Apartments.

Rik richt zich als Managing Partner op de financiën van het Grehamer & Company portfolio en op new ventures binnen Grehamer & Company. Zijn bedrijfskundige achtergrond en opgedane werkervaring helpen hem bij het identificeren en begeleiden van jonge, distinctieve bedrijven die met extra kapitaal en een versterkte structuur veel groeipotentieel hebben. Focus, aandacht voor details, passie en energie zijn hierbij begrippen die Rik niet alleen van zichzelf maar ook van zijn businesspartners verwacht. De combinatie van zijn kennis van financieringsstructuren, eigen ervaring met fusies & overnames en zijn track record op het creëren van rendement maken Rik tot een gewaardeerde gesprekspartner bij financiers.

Etiènne Luyten.

Property Manager

Etiènne werkt sinds februari 2017 bij Grehamer & Company. Eerst op het gebied van Commercial Assets en nu als eindverantwoordelijke voor de afdeling beheer. Na zijn MBO-opleiding heeft hij als makelaar gewerkt en die kennis en ervaring komen in zijn huidige functie goed van pas. Werken binnen Grehamer & Company betekent voor hem samenwerken met collega’s die over dezelfde werkmentaliteit beschikken en allemaal voor het maximaal haalbare willen gaan: de beste kwaliteit en service voor alle huurders. Vanaf 1 januari 2019 is Etiènne samen met zijn collega’s van de service desk en de technische dienst verantwoordelijk voor het beheer van de Grehamer & Company panden. Tot deze werkzaamheden behoren onder andere het uitvoeren van controlerondes en het in kaart brengen van de condities van panden, ook op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is Etiènne het eerste aanspreekpunt richting de verschillende (onder)aannemers en onderhoudspartijen, waarbij hij ook de onderhoudscontracten voor de verschillende Grehamer & Company locaties afsluit.

Rick Adriaanse.

Finance & Control

Rick Adriaanse (1992) is sinds 2018 werkzaam bij Grehamer & Company. Zijn rol binnen Grehamer & Company bestaat uit werkzaamheden rondom Finance & Control. Hij is verantwoordelijke voor de financiële processen binnen de organisatie. Door middel van periodieke rapportages en overige stuurinformatie voorziet hij de directie van de gewenste informatie. Daarnaast heeft Rick in zijn functie contact met de accountants, fiscalisten, kredietverstrekkers en overige adviseurs.

Rick kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden terugvallen op ruim 4 jaar werkervaring bij een accountantskantoor. Daarnaast is hij momenteel bezig met afronding van de Master of Controlling aan Nyenrode Business University. Ook kan hij terugvallen op zijn opleiding Bedrijfskunde MER. Rick haalt zijn energie uit het opzetten van een effectieve en efficiënte financiële beheersingsomgeving.

Melvin Link.

Permit & Development Manager / Business Consultant

Sinds 2015 is Melvin werkzaam voor onze organisatie. Tot 2017 was hij verantwoordelijk voor het beheer van onze assets, hierna is hij verantwoordelijk geworden voor de vergunningstrajecten en planvorming. Sinds augustus 2019 combineert Melvin deze functie met een andere rol: het adviseren van organisaties waar Grehamer & Company Invest een belang in heeft genomen. Deze rol als Business Consultant sluit perfect aan op zijn masteropleiding Management aan de Business Universiteit Nyenrode, waar hij momenteel in de afrondingsfase zit.

Naast zijn huidige opleiding heeft Melvin zijn hbo-opleiding Bouwkunde afgerond. Als onderdeel van deze opleiding heeft hij de minor Vastgoed & Makelaardij gevolgd. De afwisseling en het werken binnen een jonge, ambitieuze organisatie waarin snel geschakeld wordt, zijn voor Melvin onlosmakelijk verbonden met werken bij Grehamer & Company.

Frank Boere.

Construction Advisor

Sinds september 2017 is Frank werkzaam als Construction Advisor bij Grehamer & Company waarin hij als projectleider onder andere het eerste aanspreekpunt is voor de uitvoerders op de verschillende projecten. Hij is van begin tot eind verantwoordelijk voor een goede en rendabele uitvoering van de transformatieprojecten. Tot de werkzaamheden van Frank behoren onder andere de projectvoorbereiding, opstellen/bewaken van projectplanning en projectbegroting. De combinatie van zowel voorbereidende werkzaamheden op kantoor als ook het persoonlijk contact op de bouw spreekt Frank erg aan. Hierbij komen zijn kennis (MTS/HTS bouwkunde), ervaring (werkvoorbereider/projectcoördinator) en betrokkenheid en resultaatgerichtheid goed van pas. Samen met zijn collega’s mooie projecten voorbereiden én begeleiden met als eindresultaat een prachtig wooncomplex – dat is voor Frank wat werken bij Grehamer & Company betekent.

Jos de Jong.

Jos (1985) werkt sinds december 2015 voor Grehamer & Company en doorliep hetzelfde traject als zijn collega en tevens broer Bas. Eerst als allround bouwmedewerker, maar al snel als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de logistiek rondom de projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor de kwaliteit. De competenties om dit werk succesvol uit te voeren heeft Jos opgedaan tijdens zijn Bachelor in Business Administration aan de Johan Cruijff University voor topsporters, tijdens zijn honkbal carrière en in de praktijk. Deel uitmaken van een jonge en dynamische organisatie, presteren in een fijne werkomgeving, contact met mensen en het daadwerkelijk veranderen van het aangezicht van een stad door middel van het transformeren van panden zijn redenen waarom Jos dit werk zo waardeert. 

Bas de Jong.

Sinds is Bas (1979) werkzaam bij Grehamer & Company. Hij begon in mei 2015 als allround bouwmedewerker, maar groeide als snel door in de rol als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen op de bouw’. De logistiek rondom projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor de kwaliteit. Bas kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden vooral terugvallen op de competenties die hij heeft opgedaan als topsporter. Teamwork, presteren onder druk, communicatief vaardig en oog voor detail zijn onderwerpen waar hij als honkballer in het Nederlands Team dagelijks mee te maken kreeg. Om tijdens een project alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en onder strakke deadlines prestaties te leveren met kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is waar Bas energie van krijgt. 

Fritz Schmidt.

Fritz (1982) is sinds februari 2019 werkzaam voor Grehamer & Company. Fritz heeft daarvoor gewerkt bij een installatiebureau. Hier heeft Fritz veel kennis en ervaring opgedaan. Hij is betrokken geweest bij meerdere grote klussen, van woonhuizen tot kantoren. Grehamer & Company was naar een vaste eerste monteur voor de electro techniek opzoek. Fritz zag dit als een nieuwe uitdaging, omdat deze projecten bijzondere, unieke klussen betreft. In zijn functie als eerste monteur is hij verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van complete elektrotechnische installatie, hiervoor is hij het eerste aanspreekpunt voor de (onder)aannemers. Fritz heeft zijn schoolopleiding gevolgd aan het Deltion College te Zwolle, dit op MBO – niveau. Door zijn werkervaring en passie voor het vak is hij nu een vakman.

Bas Gregoor.

Managing Partner

Bas Gregoor (1978) kent de vastgoedwereld vanuit diverse hoeken. Na afronding van de HEAO te Arnhem startte hij zijn loopbaan als accountmanager Bedrijven & Instellingen bij de SNS Bank, met focus op vastgoedfinanciering. Daarna deed hij ervaring op in de makelaardij als partner in de bedrijfsmakelaardij bij Hunink & Holtrigter Makelaars te Apeldoorn. In 2011 startte Bas zijn eigen bedrijf, Gregoor Vastgoed, gericht op het initiëren van en bemiddelen bij beleggingstransacties. In deze hoedanigheid deed hij veel ervaring op in ontwikkelingstrajecten en herbestemming van bestaand vastgoed.

Als Managing Partner binnen Grehamer & Company stuurt en inspireert Bas zijn team.
Hij geeft zijn team de benodigde vrijheid en flexibiliteit om initiatieven te ontplooien die transformaties, verhuur en beheer van het vastgoed elke dag beter maken. Bas is met zijn ondernemerschap en uitgebreide netwerk in de vastgoed- en financiële wereld in staat waarde te creëren uit iets bestaands. Zijn bewezen track record komt voort uit een combinatie van pioniersgeest, doortastendheid en zijn streven naar wederzijdse ‘win’-situaties.

Rik Klinkhamer.

Managing Partner

Rik Klinkhamer (1977) is een ondernemer ‘pur sang’. Na zijn opleiding aan de Small Business School in Haarlem richtte hij zich op de opkomende online-markten, onder andere via het opzetten van specialist in relatiegeschenken Businessgifts-online.nl (2001) en Tintelingen (2003), specialist in het aanbieden van kerstpakketten naar eigen keuze. Tegelijkertijd doorliep hij een masteropleiding bedrijfskunde aan Nyenrode. In 2013 was hij de medeoprichter van Cityside Apartments.

Rik richt zich als Managing Partner op de financiën van het Grehamer & Company portfolio en op new ventures binnen Grehamer & Company. Zijn bedrijfskundige achtergrond en opgedane werkervaring helpen hem bij het identificeren en begeleiden van jonge, distinctieve bedrijven die met extra kapitaal en een versterkte structuur veel groeipotentieel hebben. Focus, aandacht voor details, passie en energie zijn hierbij begrippen die Rik niet alleen van zichzelf maar ook van zijn businesspartners verwacht. De combinatie van zijn kennis van financieringsstructuren, eigen ervaring met fusies & overnames en zijn track record op het creëren van rendement maken Rik tot een gewaardeerde gesprekspartner bij financiers.

Etiènne Luyten.

Property Manager

Etiènne werkt sinds februari 2017 bij Grehamer & Company. Eerst op het gebied van Commercial Assets en nu als eindverantwoordelijke voor de afdeling beheer. Na zijn MBO-opleiding heeft hij als makelaar gewerkt en die kennis en ervaring komen in zijn huidige functie goed van pas. Werken binnen Grehamer & Company betekent voor hem samenwerken met collega’s die over dezelfde werkmentaliteit beschikken en allemaal voor het maximaal haalbare willen gaan: de beste kwaliteit en service voor alle huurders. Vanaf 1 januari 2019 is Etiènne samen met zijn collega’s van de service desk en de technische dienst verantwoordelijk voor het beheer van de Grehamer & Compan panden. Tot deze werkzaamheden behoren onder andere het uitvoeren van controlerondes en het in kaart brengen van de condities van panden, ook op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is Etiènne het eerste aanspreekpunt richting de verschillende (onder)aannemers en onderhoudspartijen, waarbij hij ook de onderhoudscontracten voor de verschillende Grehamer & Company locaties afsluit.

Rick Adriaanse.

Finance & Control

Rick Adriaanse (1992) is sinds 2018 werkzaam bij Grehamer & Company. Zijn rol binnen Grehamer & Company bestaat uit werkzaamheden rondom Finance & Control. Hij is verantwoordelijke voor de financiële processen binnen de organisatie. Door middel van periodieke rapportages en overige stuurinformatie voorziet hij de directie van de gewenste informatie. Daarnaast heeft Rick in zijn functie contact met de accountants, fiscalisten, kredietverstrekkers en overige adviseurs.

Rick kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden terugvallen op ruim 4 jaar werkervaring bij een accountantskantoor. Daarnaast is hij momenteel bezig met afronding van de Master of Controlling aan Nyenrode Business University. Ook kan hij terugvallen op zijn opleiding Bedrijfskunde MER. Rick haalt zijn energie uit het opzetten van een effectieve en efficiënte financiële beheersingsomgeving.

Melvin Link.

Permit & Development Manager / Business Consultant

Sinds 2015 is Melvin werkzaam voor onze organisatie. Tot 2017 was hij verantwoordelijk voor het beheer van onze assets, hierna is hij verantwoordelijk geworden voor de vergunningstrajecten en planvorming. Sinds augustus 2019 combineert Melvin deze functie met een andere rol: het adviseren van organisaties waar Grehamer & Company Invest een belang in heeft genomen. Deze rol als Business Consultant sluit perfect aan op zijn masteropleiding Management aan de Business Universiteit Nyenrode, waar hij momenteel in de afrondingsfase zit.

Naast zijn huidige opleiding heeft Melvin zijn hbo-opleiding Bouwkunde afgerond. Als onderdeel van deze opleiding heeft hij de minor Vastgoed & Makelaardij gevolgd. De afwisseling en het werken binnen een jonge, ambitieuze organisatie waarin snel geschakeld wordt, zijn voor Melvin onlosmakelijk verbonden met werken bij Grehamer & Company.

Frank Boere.

Construction Advisor

Sinds september 2017 is Frank werkzaam als Construction Advisor bij Grehamer & Company waarin hij als projectleider onder andere het eerste aanspreekpunt is voor de uitvoerders op de verschillende projecten. Hij is van begin tot eind verantwoordelijk voor een goede en rendabele uitvoering van de transformatieprojecten.
Tot de werkzaamheden van Frank behoren onder andere de projectvoorbereiding, opstellen/bewaken van projectplanning en projectbegroting. De combinatie van zowel voorbereidende werkzaamheden op kantoor als ook het persoonlijk contact op de bouw spreekt Frank erg aan. Hierbij komen zijn kennis (MTS/HTS bouwkunde), ervaring (werkvoorbereider/projectcoördinator) en betrokkenheid en resultaatgerichtheid goed van pas.
Samen met zijn collega’s mooie projecten voorbereiden én begeleiden met als eindresultaat een prachtig wooncomplex – dat is voor Frank wat werken bij Grehamer & Company betekent.

Jos de Jong.

Jos (1985) werkt sinds december 2015 voor Grehamer & Company en doorliep hetzelfde traject als zijn collega en tevens broer Bas. Eerst als allround bouwmedewerker, maar al snel als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de logistiek rondom de projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor de kwaliteit. De competenties om dit werk succesvol uit te voeren heeft Jos opgedaan tijdens zijn Bachelor in Business Administration aan de Johan Cruijff University voor topsporters, tijdens zijn honkbal carrière en in de praktijk. Deel uitmaken van een jonge en dynamische organisatie, presteren in een fijne werkomgeving, contact met mensen en het daadwerkelijk veranderen van het aangezicht van een stad door middel van het transformeren van panden zijn redenen waarom Jos dit werk zo waardeert. 

Bas de Jong.

Sinds is Bas (1979) werkzaam bij Grehamer & Company. Hij begon in mei 2015 als allround bouwmedewerker, maar groeide als snel door in de rol als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen op de bouw’. De logistiek rondom projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor de kwaliteit. Bas kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden vooral terugvallen op de competenties die hij heeft opgedaan als topsporter. Teamwork, presteren onder druk, communicatief vaardig en oog voor detail zijn onderwerpen waar hij als honkballer in het Nederlands Team dagelijks mee te maken kreeg. Om tijdens een project alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en onder strakke deadlines prestaties te leveren met kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is waar Bas energie van krijgt. 

Fritz Schmidt.

Fritz (1982) is sinds februari 2019 werkzaam voor Grehamer & Company. Fritz heeft daarvoor gewerkt bij een installatiebureau. Hier heeft Fritz veel kennis en ervaring opgedaan. Hij is betrokken geweest bij meerdere grote klussen, van woonhuizen tot kantoren. Grehamer & Company was naar een vaste eerste monteur voor de electro techniek opzoek. Fritz zag dit als een nieuwe uitdaging, omdat deze projecten bijzondere, unieke klussen betreft. In zijn functie als eerste monteur is hij verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van complete elektrotechnische installatie, hiervoor is hij het eerste aanspreekpunt voor de (onder)aannemers. Fritz heeft zijn schoolopleiding gevolgd aan het Deltion College te Zwolle, dit op MBO – niveau. Door zijn werkervaring en passie voor het vak is hij nu een vakman.

De Apotheek.
Kerklaan 16, Apeldoorn

De Apotheek.

Het kantoor van Grehamer & Company weerspiegelt de stijl en aanpak maar vooral de smaak en dynamiek. De Apotheek staat nog op de gevel maar er worden geen zalfjes en poedertjes meer verstrekt. Het enige wat nog herinnert aan de oorspronkelijke functie is een fraaie vitrine met apothekers-gereedschap: potten, stolpflessen en ander gerei. Keurig gerangschikt en afgewisseld met kunst. Kunst speelt door het hele smaakvol ingerichte pand overigens een grote rol. Het is het epicentrum van het kantoor dat zo ongeveer de natuurlijke habitat is van de creatieve club van Gregoor en Klinkhamer.