Over ons

Ontmoet het team van
Grehamer & Company

BAS GREGOOR

Managing Partner

Bas Gregoor (1978) – verkozen tot Vastgoedbeslisser van 2019 – kent de vastgoedwereld vanuit diverse hoeken. Na afronding van de HEAO te Arnhem startte hij zijn loopbaan als accountmanager Bedrijven & Instellingen bij de SNS Bank, met focus op vastgoedfinanciering. Daarna deed hij ervaring op in de makelaardij als partner in de bedrijfsmakelaardij bij Hunink & Holtrigter Makelaars te Apeldoorn. In 2011 startte Bas zijn eigen bedrijf, Gregoor Vastgoed, gericht op het initiëren van en bemiddelen bij beleggingstransacties. In deze hoedanigheid deed hij veel ervaring op in ontwikkelingstrajecten en herbestemming van bestaand vastgoed.

Samen met Rik Klinkhamer heeft hij tussen 2013 en 2020 het vastgoedlabel Cityside Apartments opgebouwd. Bas geeft zijn team de benodigde vrijheid en flexibiliteit om initiatieven te ontplooien die ontwikkeling en transformaties, verhuur en beheer van het vastgoed elke dag beter maken. Bas is met zijn ondernemerschap en uitgebreide netwerk in de vastgoed- en financiële wereld in staat waarde te creëren uit iets bestaands. Zijn bewezen trackrecord komt voort uit een combinatie van pioniersgeest, doortastendheid en zijn streven naar wederzijdse ‘win’-situaties.

Bas Gregoor

Managing Partner

RIK KLINKHAMER

Managing Partner

Rik Klinkhamer (1977) is een ondernemer ‘pur sang’. Na zijn opleiding aan de Small Business School in Haarlem richtte hij zich op de opkomende online-markten, onder andere via het opzetten van specialist in relatiegeschenken Businessgifts-online.nl (2001) en Tintelingen (2003), een specialist in het aanbieden kerstpakketten naar eigen keuze. Tegelijkertijd doorliep hij een masteropleiding bedrijfskunde aan Nyenrode. In 2013 was hij de medeoprichter van Cityside Apartments, het vastgoedlabel dat hij samen met Bas Gregoor groot heeft gemaakt.

Rik richt zich als Managing Partner op de financiën van het Grehamer & Company portfolio en op new ventures binnen Grehamer Invest. Zijn bedrijfskundige achtergrond en opgedane werkervaring helpen hem bij het identificeren en begeleiden van jonge, distinctieve bedrijven die met extra kapitaal en een versterkte structuur veel groeipotentieel hebben. Focus, aandacht voor details, passie en energie zijn hierbij begrippen die Rik niet alleen van zichzelf maar ook van zijn businesspartners verwacht.
De combinatie van zijn kennis van financieringsstructuren, eigen ervaring met fusies & overnames en zijn track record op het creëren van rendement maken Rik tot een gewaardeerde gesprekspartner bij financiers.

Rik Klinkhamer

Managing Partner

Wim Eilander

Director

Gedreven en ondernemend zijn eigenschappen die de carrière van Wim kenmerken. Van 2014 tot 2023 bij ING als directeur Private Banking en Wealth Management, waar hij als bankier veel managementervaring en kennis heeft opgedaan op het gebied van finance, financiële planning en assetmanagement, waaronder vastgoed en private equity.

Wim is niet alleen ondernemend geweest in loondienst, maar was vanaf 2000 tot 2014 zelfstandig ondernemer en eigenaar van financieel adviesbureau Eilander & Partners te Apeldoorn

De basis voor de structuur en discipline die Wim in zijn werk hanteert, is gelegd bij defensie, waar hij de eerste 8 jaar van zijn carrière heeft doorgebracht als officier bij de landmacht.

In 2012 volgde Wim een master Financiële Planning aan de Erasmus Universiteit en van 2017 tot 2020 doorliep hij de Executive MBA MSc aan de van TSM Business School, waar hij zich op bedrijfskundig, persoonlijk en academisch vlak heeft doorontwikkeld.

Wim is pragmatisch en resultaatgericht en heeft als persoonlijke ‘purpose’: “Samen met veel ‘fun’ uitdagende ambities realiseren waar je trots op kan zijn”

Binnen Grehamer richt Wim zich binnen zowel Invest als Vastgoed op de interne organisatie, het structureren en managen van fondsen, relatiebeheer, acquisitie en projectmanagement.

Wim Eilander

Director

Maarten Bosscher

Director Invest

Ondernemers ondersteunen bij de groei van en continue verbetering binnen hun ondernemingen, dat is de professionele drijfveer van Maarten. Bouwend op zijn multidisciplinaire ervaring in strategie, operations en finance vervult hij deze rol bij bestaande deelnemingen van Grehamer Invest en is hij daarnaast verantwoordelijk voor gezonde uitbreiding van het portfolio.

Vóór zijn rol bij Grehamer Invest was Maarten vijf jaar zelfstandig bedrijfsadviseur in het MKB, waarbij hij zich onder andere toelegde op het uitdenken van strategieën, M&A, en het begeleiden van operationele en organisatorische verbetertrajecten; Cityside Apartments was één van zijn klanten. Daarvoor werkte hij acht jaar bij PepsiCo; de eerste jaren als operationeel verantwoordelijke voor de productie van Lay’s en Smiths en later als Financieel Directeur. Hij is zijn loopbaan begonnen als consultant bij McKinsey & Company.
Maarten is opgeleid als technisch natuurkundig ingenieur aan de Universiteit Twente en volgde een MBA-opleiding aan INSEAD in Fontainebleau.

Maarten Bosscher

Director Invest

RICK ADRIAANSE

Finance Manager

Rick Adriaanse (1992)is sinds 2018 werkzaam bij Grehamer & Company. Zijn rol binnen Grehamer & Company bestaat uit werkzaamheden rondom Finance & Control. Hij is verantwoordelijke voor de financiële processen binnen de organisatie. Door middel van periodieke rapportages en overige stuurinformatie voorziet hij de directie van de gewenste informatie. Daarnaast heeft Rick in zijn functie contact met de accountants, fiscalisten, kredietverstrekkers en overige adviseurs.

Rick kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden terugvallen op ruim 4 jaar werkervaring bij een accountantskantoor. Daarnaast is hij momenteel bezig met afronding van de Master of Controlling aan Nyenrode Business University. Ook kan hij terugvallen op zijn opleiding Bedrijfskunde MER. Rick haalt zijn energie uit het opzetten van een effectieve en efficiënte financiële beheersingsomgeving.

RICK ADRIAANSE

Finance Manager

Kasper Bakker

Director Invest – M&A

Kasper is in 2022 gestart bij Grehamer Invest waar hij met name verantwoordelijk is voor de aan- en verkooptrajecten van portfolio bedrijven, alsmede het vinden en screenen van potentiële investeringen. Zijn ondernemende karakter zorgt er daarnaast voor dat hij ook op strategisch vlak onze portfolio bedrijven adviseert.

Kasper heeft voordat hij bij Grehamer Invest startte 9 jaar binnen de M&A praktijk van EY Amsterdam gewerkt. Vanuit die positie heeft hij meerdere transacties begeleid, waaronder ook de verkoop van Cityside Apartments. Daarnaast heeft hij meerdere ondernemingen geadviseerd op het gebied van financieringsstructuren en het ophalen van kapitaal. Zijn ervaring in verschillende sectoren binnen corporate finance, en tevens zijn ervaring op vastgoed gebied, zorgt voor een goede fit binnen Grehamer & Company. Kasper studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam met een Master in Finance, en schreef naast zijn studie business plannen voor bedrijven actief in de retail sector.

Kasper Bakker

Director Invest – M&A

MELVIN LINK

Development Manager

Sinds 2015 is Melvin werkzaam voor onze organisatie. Tot 2017 was hij verantwoordelijk voor het beheer van onze assets, hierna is hij verantwoordelijk geworden voor de vergunningstrajecten en planvorming. Sinds augustus 2019 combineert Melvin deze functie met een andere rol: het adviseren van organisaties waar Grehamer & Company Invest een belang in heeft genomen. Deze rol als Business Consultant sluit perfect aan op zijn masteropleiding Management aan de Business Universiteit Nyenrode, waar hij momenteel in de afrondingsfase zit.

Naast zijn huidige opleiding heeft Melvin zijn hbo-opleiding Bouwkunde afgerond. Als onderdeel van deze opleiding heeft hij de minor Vastgoed & Makelaardij gevolgd. De afwisseling en het werken binnen een jonge, ambitieuze organisatie waarin snel geschakeld wordt, zijn voor Melvin onlosmakelijk verbonden met werken bij Grehamer & Company.

Melvin link

Development manager

Jeanine Buiter

Asset Manager

Werken met een jong en dynamisch team is een van de belangrijkste redenen waarom Jeanine terug is in het team van Grehamer & Company. Bij Cityside Apartments, wat tot 2020 van de huidige eigenaren van Grehamer & Company was, heeft ze enkele jaren als medewerkster servicedesk gewerkt. In haar nieuwe rol als Asset Manager bij Grehamer Real Estate is ze onder anderen verantwoordelijk voor alle beheeractiviteiten en het onderhouden van contact met de (commerciële) huurders.

Na de verkoop van Cityside Apartments heeft Jeanine als technisch vastgoedbeheerder bij Edelwonen Beheer gewerkt. Ze is afgestudeerd van de opleiding Facility Management met een minor in Facility Management en Real Estate aan Saxion Hogescholen in Deventer.

Jeanine Buiter

Asset Manager

CORINE HOP

Finance & Control

Corine Hop (1991)is in februari 2017 begonnen bij Grehamer & Company als medewerker Budget & Calculation. Vanaf juni 2020 is Corine werkzaam als medewerker Finance & Control. Binnen deze nieuwe functie houdt ze zich met name bezig met de financiële administratie, budgetbewaking, het opstellen van rapportages en P&O. Daarnaast vallen verschillende ondersteunende taken op het gebied van officemanagement, debiteuren-/crediteurenbeheer en verzekeringen binnen haar takenpakket.

Na haar opleiding Management, Economie & Recht met als minor Vastgoedmanagement, heeft Corine bij een ingenieursbureau gewerkt waar ze onder andere verantwoordelijk was voor financiële projectbewaking. Deze werkervaring kan ze, samen met haar opgedane kennis van vastgoedmanagement, goed toepassen in haar functie. Wat Corine vooral aanspreekt, is de combinatie van taken op het gebied van financiën, personeelszaken en officemanagement – een brede en zelfstandige functie, met veel verantwoordelijkheden.

CORINE HOP

FINANCE & CONTROL

Remco Edelenbos

Information & Process Specialist

Remco Edelenbos is sinds 1 april onderdeel van het team van Grehamer & Company. Als Information & Process Specialist is hij een belangrijke aanvulling voor de Invest tak. In zijn functie zal hij participaties ondersteunen op het gebied van procesoptimalisatie. Daarnaast zal hij intern procesverbeteringen doorvoeren om het werken bij Grehamer & Company nog efficiënter te maken.

Vóór zijn huidige rol heeft hij als consultant ervaring opgedaan en daarnaast heeft hij procesoptimalisaties doorgevoerd bij een van de nu aangesloten participaties van Grehamer & Company.

Remco Edelenbos

Information & Process Specialist

Margot Smit

Marketing & Communicatie

De omvang van het vastgoed- en investeringsportfolio van Grehamer neemt toe, en daarmee ook de zichtbaarheid van de onderneming.

Margot heeft sinds eind 2020 de taak gekregen om hieraan structuur te geven als verantwoordelijke voor marketing en communicatie: voor zowel Grehamer Real Estate als Grehamer Invest zorgt zij voor eenduidige positionering en heldere berichtgeving.

Ze heeft commerciële ervaring opgedaan als verkoopadviseur bij Eijerkamp, en heeft stage gelopen bij PON. Margot heeft een bacheloropleiding Communicatiemanagement met een minor in Psychologie afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

MARGOT SMIT

Marketing & Communication

Mirjam Welvering

Allround Office Management

Structuur en orde in de financiële administratie is onontbeerlijk en Mirjam levert hier sinds januari 2022 een belangrijke bijdrage aan. Voor zowel Grehamer Invest als Grehamer Real Estate verzorgt zij de administratie. Daarnaast ondersteunt Mirjam het team met facilitaire werkzaamheden. 

Voorheen werkte ze 6 jaar bij een taxatie- en adviesbureau als Allround Officemedewerker. Daarvoor heeft ze gewerkt als secretaresse bij verschillende makelaarskantoren.

Mirjam Welvering

Allround Office Management

Julia Ubbink

Project Support

Vanaf 20 augustus is Julia Ubbink onderdeel van team Grehamer & Company. Als project support ondersteunt Julia bij vastgoedprojecten en administratieve taken.

Julia is geen onbekende binnen het team, van februari tot juni 2021 heeft ze stage gelopen als Real Estate stagiair. Tijdens haar stage deed ze onderzoek naar de veranderingen van transformatie in het vastgoed. Als derdejaars bedrijfskunde studente aan de Hogeschool Utrecht kijkt ze uit naar het verder ontwikkelen van haar kennis binnen het vastgoed.

Julia Ubbink

Project Support

BAS DE JONG

BAS DE JONG

Project coordinator

Bas (1979)begon in mei 2015 als allround bouwmedewerker bij Grehamer & Company, maar groeide al snel door in de rol als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen op de bouw’. De logistiek rondom projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor kwaliteitsbehoud .

Bas kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden vooral terugvallen op de competenties die hij heeft opgedaan als topsporter. Teamwork, presteren onder druk, communicatief vaardig en oog voor detail zijn onderwerpen waar hij als honkballer in het Nederlands Team dagelijks mee te maken kreeg. Om tijdens een project alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en onder strakke deadlines prestaties te leveren met kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is waar Bas energie van krijgt.

PROJECTCOÖRDINATOR

BAS DE JONG

Project coordinator

Bas (1979)begon in mei 2015 als allround bouwmedewerker bij Grehamer & Company, maar groeide al snel door in de rol als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen op de bouw’. De logistiek rondom projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor kwaliteitsbehoud .

Bas kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden vooral terugvallen op de competenties die hij heeft opgedaan als topsporter. Teamwork, presteren onder druk, communicatief vaardig en oog voor detail zijn onderwerpen waar hij als honkballer in het Nederlands Team dagelijks mee te maken kreeg. Om tijdens een project alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en onder strakke deadlines prestaties te leveren met kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is waar Bas energie van krijgt.

BAS DE JONG

Project coordinator

Bas (1979)begon in mei 2015 als allround bouwmedewerker bij Grehamer & Company, maar groeide al snel door in de rol als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen op de bouw’. De logistiek rondom projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor kwaliteitsbehoud .

Bas kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden vooral terugvallen op de competenties die hij heeft opgedaan als topsporter. Teamwork, presteren onder druk, communicatief vaardig en oog voor detail zijn onderwerpen waar hij als honkballer in het Nederlands Team dagelijks mee te maken kreeg. Om tijdens een project alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en onder strakke deadlines prestaties te leveren met kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is waar Bas energie van krijgt.

BAS DE JONG

Project coordinator

Bas (1979)begon in mei 2015 als allround bouwmedewerker bij Grehamer & Company, maar groeide al snel door in de rol als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen op de bouw’. De logistiek rondom projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor kwaliteitsbehoud .

Bas kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden vooral terugvallen op de competenties die hij heeft opgedaan als topsporter. Teamwork, presteren onder druk, communicatief vaardig en oog voor detail zijn onderwerpen waar hij als honkballer in het Nederlands Team dagelijks mee te maken kreeg. Om tijdens een project alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en onder strakke deadlines prestaties te leveren met kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is waar Bas energie van krijgt.

Ons Kantoor

KERKLAAN 33 Apeldoorn

Ons Kantoor

KERKLAAN 33
Apeldoorn

De monumentale villa aan de Kerklaan 33 te Apeldoorn is geen hedendaagse kantoorruimte. Het object uit 1883, grenzend aan het Oranjepark, kenmerkt zich door grote glas-in-lood- ramen, kroonlijsten en rijk geprofileerde hoekpilasters. In 2021 heeft dit kantoor een verbluffende transformatie ondergaan met oog voor karakteristieke details. Een perfecte combinatie tussen klassiek en modern, een heerlijke uitvalsbasis voor Grehamer & Company.

EEN IDEE OF VRAAG?

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin