Over ons

Ontmoet het team van
Grehamer & Company

BAS GREGOOR

Managing Partner

Bas Gregoor (1978) – verkozen tot Vastgoedbeslisser van 2019 – kent de vastgoedwereld vanuit diverse hoeken. Na afronding van de HEAO te Arnhem startte hij zijn loopbaan als accountmanager Bedrijven & Instellingen bij de SNS Bank, met focus op vastgoedfinanciering. Daarna deed hij ervaring op in de makelaardij als partner in de bedrijfsmakelaardij bij Hunink & Holtrigter Makelaars te Apeldoorn. In 2011 startte Bas zijn eigen bedrijf, Gregoor Vastgoed, gericht op het initiëren van en bemiddelen bij beleggingstransacties. In deze hoedanigheid deed hij veel ervaring op in ontwikkelingstrajecten en herbestemming van bestaand vastgoed.

Samen met Rik Klinkhamer heeft hij tussen 2013 en 2020 het vastgoedlabel Cityside Apartments opgebouwd. Bas geeft zijn team de benodigde vrijheid en flexibiliteit om initiatieven te ontplooien die ontwikkeling en transformaties, verhuur en beheer van het vastgoed elke dag beter maken. Bas is met zijn ondernemerschap en uitgebreide netwerk in de vastgoed- en financiële wereld in staat waarde te creëren uit iets bestaands. Zijn bewezen trackrecord komt voort uit een combinatie van pioniersgeest, doortastendheid en zijn streven naar wederzijdse ‘win’-situaties.

Bas Gregoor

Managing Partner

RIK KLINKHAMER

Managing Partner

Rik Klinkhamer (1977) is een ondernemer ‘pur sang’. Na zijn opleiding aan de Small Business School in Haarlem richtte hij zich op de opkomende online-markten, onder andere via het opzetten van specialist in relatiegeschenken Businessgifts-online.nl (2001) en Tintelingen (2003), een specialist in het aanbieden kerstpakketten naar eigen keuze. Tegelijkertijd doorliep hij een masteropleiding bedrijfskunde aan Nyenrode. In 2013 was hij de medeoprichter van Cityside Apartments, het vastgoedlabel dat hij samen met Bas Gregoor groot heeft gemaakt.

Rik richt zich als Managing Partner op de financiën van het Grehamer & Company portfolio en op new ventures binnen Grehamer Invest. Zijn bedrijfskundige achtergrond en opgedane werkervaring helpen hem bij het identificeren en begeleiden van jonge, distinctieve bedrijven die met extra kapitaal en een versterkte structuur veel groeipotentieel hebben. Focus, aandacht voor details, passie en energie zijn hierbij begrippen die Rik niet alleen van zichzelf maar ook van zijn businesspartners verwacht.
De combinatie van zijn kennis van financieringsstructuren, eigen ervaring met fusies & overnames en zijn track record op het creëren van rendement maken Rik tot een gewaardeerde gesprekspartner bij financiers.

Rik Klinkhamer

Managing Partner

Maarten Bosscher

Director Invest

Ondernemers ondersteunen bij de groei van en continue verbetering binnen hun ondernemingen, dat is de professionele drijfveer van Maarten. Bouwend op zijn multidisciplinaire ervaring in strategie, operations en finance vervult hij deze rol bij bestaande deelnemingen van Grehamer Invest en is hij daarnaast verantwoordelijk voor gezonde uitbreiding van het portfolio.

Vóór zijn rol bij Grehamer Invest was Maarten vijf jaar zelfstandig bedrijfsadviseur in het MKB, waarbij hij zich onder andere toelegde op het uitdenken van strategieën, M&A, en het begeleiden van operationele en organisatorische verbetertrajecten; Cityside Apartments was één van zijn klanten. Daarvoor werkte hij acht jaar bij PepsiCo; de eerste jaren als operationeel verantwoordelijke voor de productie van Lay’s en Smiths en later als Financieel Directeur. Hij is zijn loopbaan begonnen als consultant bij McKinsey & Company.
Maarten is opgeleid als technisch natuurkundig ingenieur aan de Universiteit Twente en volgde een MBA-opleiding aan INSEAD in Fontainebleau.

Maarten Bosscher

Director Invest

RICK ADRIAANSE

Finance Manager

Rick Adriaanse (1992)is sinds 2018 werkzaam bij Grehamer & Company. Zijn rol binnen Grehamer & Company bestaat uit werkzaamheden rondom Finance & Control. Hij is verantwoordelijke voor de financiële processen binnen de organisatie. Door middel van periodieke rapportages en overige stuurinformatie voorziet hij de directie van de gewenste informatie. Daarnaast heeft Rick in zijn functie contact met de accountants, fiscalisten, kredietverstrekkers en overige adviseurs.

Rick kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden terugvallen op ruim 4 jaar werkervaring bij een accountantskantoor. Daarnaast is hij momenteel bezig met afronding van de Master of Controlling aan Nyenrode Business University. Ook kan hij terugvallen op zijn opleiding Bedrijfskunde MER. Rick haalt zijn energie uit het opzetten van een effectieve en efficiënte financiële beheersingsomgeving.

RICK ADRIAANSE

Finance Manager

MELVIN LINK

Development Manager

Sinds 2015 is Melvin werkzaam voor onze organisatie. Tot 2017 was hij verantwoordelijk voor het beheer van onze assets, hierna is hij verantwoordelijk geworden voor de vergunningstrajecten en planvorming. Sinds augustus 2019 combineert Melvin deze functie met een andere rol: het adviseren van organisaties waar Grehamer & Company Invest een belang in heeft genomen. Deze rol als Business Consultant sluit perfect aan op zijn masteropleiding Management aan de Business Universiteit Nyenrode, waar hij momenteel in de afrondingsfase zit.

Naast zijn huidige opleiding heeft Melvin zijn hbo-opleiding Bouwkunde afgerond. Als onderdeel van deze opleiding heeft hij de minor Vastgoed & Makelaardij gevolgd. De afwisseling en het werken binnen een jonge, ambitieuze organisatie waarin snel geschakeld wordt, zijn voor Melvin onlosmakelijk verbonden met werken bij Grehamer & Company.

Melvin link

Development manager

ETIÈNNE LUYTEN

Asset Manager

Samenwerken met collega’s die over dezelfde werkmentaliteit beschikken en allemaal voor het maximaal haalbare willen gaan, dat is wat Etiènne betreft waar werken binnen Grehamer & Company voor staat. Als Asset Manager bij Grehamer Real Estate is hij verantwoordelijk voor de commerciële verhuur en het onderhouden van contact met commerciële huurders. Ook ondersteunt hij bij acquisitietrajecten van nieuwe projecten.

Vóór zijn huidige rol was hij verantwoordelijk voor de beheersactiviteiten van Grehamer & Company en heeft hij enkele jaren gewerkt als woningmakelaar bij Rodenburg te Apeldoorn.

ETIÈNNE LUYTEN

Asset Manager

Jeanine Buiter

Asset Manager

Werken met een jong en dynamisch team is een van de belangrijkste redenen waarom Jeanine terug is in het team van Grehamer & Company. Bij Cityside Apartments, wat tot 2020 van de huidige eigenaren van Grehamer & Company was, heeft ze enkele jaren als medewerkster servicedesk gewerkt. In haar nieuwe rol als Asset Manager bij Grehamer Real Estate is ze onder anderen verantwoordelijk voor alle beheeractiviteiten en het onderhouden van contact met de (commerciële) huurders.

Na de verkoop van Cityside Apartments heeft Jeanine als technisch vastgoedbeheerder bij Edelwonen Beheer gewerkt. Ze is afgestudeerd van de opleiding Facility Management met een minor in Facility Management en Real Estate aan Saxion Hogescholen in Deventer.

Jeanine Buiter

Asset Manager

FRANK BOERE

Construction Advisor

Sinds september 2017 is Frank werkzaam als Construction Advisor bij Grehamer & Company waarin hij als projectleider onder andere het eerste aanspreekpunt is voor de uitvoerders op de verschillende projecten. Hij is van begin tot eind verantwoordelijk voor een goede en rendabele uitvoering van de transformatieprojecten. Tot de werkzaamheden van Frank behoren onder andere de projectvoorbereiding, opstellen/bewaken van projectplanning en projectbegroting.

De combinatie van zowel voorbereidende werkzaamheden op kantoor als ook het persoonlijk contact op de bouw spreekt Frank erg aan. Hierbij komen zijn kennis (MTS/HTS bouwkunde), ervaring (werkvoorbereider/projectcoördinator) en betrokkenheid en resultaatgerichtheid goed van pas. Samen met zijn collega’s mooie projecten voorbereiden en begeleiden met als eindresultaat een prachtig wooncomplex – dat is voor Frank wat werken bij Grehamer & Company betekent.

FRANK BOERE

CONSTRUCTION ADVISOR

Arnout Selles

Plan Developer

Van iets bestaands iets nieuws maken, dat is wat Arnout drijft binnen zijn rol in Grehamer Real Estate. Met zijn ruime ervaring en pragmatisme levert in zijn rol van Plan Developer een belangrijke bijdrage aan het rendement van complexe vastgoedprojecten. Hij geeft inhoudelijk vorm aan het ontwikkelproces, o.a. door het leveren van technische input bij vergunningsaanvragen, het vertalen van programma’s van eisen in plannen van aanpak, en het coördineren van en deels zelf invulling geven aan de benodigde werkvoorbereiding.

Tussen 2017 en eind 2020 heeft hij een vergelijkbare rol vervuld bij een middelgrote bouwonderneming. Daarvóór was hij één van de drijvende krachten achter Cityside Apartments. Arnout heeft een bacheloropleiding (HTS) Bouwkunde afgerond aan Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Arnout Selles

CONSTRUCTION ADVISOR

CORINE HOP

Finance & Control

Corine Hop (1991)is in februari 2017 begonnen bij Grehamer & Company als medewerker Budget & Calculation. Vanaf juni 2020 is Corine werkzaam als medewerker Finance & Control. Binnen deze nieuwe functie houdt ze zich met name bezig met de financiële administratie, budgetbewaking, het opstellen van rapportages en P&O. Daarnaast vallen verschillende ondersteunende taken op het gebied van officemanagement, debiteuren-/crediteurenbeheer en verzekeringen binnen haar takenpakket.

Na haar opleiding Management, Economie & Recht met als minor Vastgoedmanagement, heeft Corine bij een ingenieursbureau gewerkt waar ze onder andere verantwoordelijk was voor financiële projectbewaking. Deze werkervaring kan ze, samen met haar opgedane kennis van vastgoedmanagement, goed toepassen in haar functie. Wat Corine vooral aanspreekt, is de combinatie van taken op het gebied van financiën, personeelszaken en officemanagement – een brede en zelfstandige functie, met veel verantwoordelijkheden.

CORINE HOP

FINANCE & CONTROL

BOB KLAARENBEEK

Business Development

Bob is sinds oktober 2017 werkzaam bij Grehamer & Company. Zijn eerste periode combineerde Bob het afronden van zijn afstudeeropdracht op het gebied van het ontwikkelen van zorgcomplexen met zijn taken als medewerker Proces & Marketing. Een dubbele functie die om een bepaalde gedrevenheid vraagt die Bob als voormalig topsporter op het lijf geschreven is en die ook in zijn huidige functie goed van pas komt. Vanaf mei 2020 is Bob werkzaam als Business Developer bij Grehamer & Company. Samen met zijn collega’s probeert hij elke dag de organisatie een beetje beter maken. Daar krijgt hij energie van!

Zijn topsportmentaliteit en de opgedane ervaringen past hij nu toe tijdens zijn werkzaamheden als Business Developer. Hij motiveert en ondersteunt zijn collega’s elke dag opnieuw om gezamenlijk overal het beste uit te halen. Deel uitmaken van een jonge en dynamische organisatie zoals Grehamer & Company en contact hebben en communiceren met mensen zijn slechts enkele redenen waarom hij zijn werk bij Grehamer & Company zo waardeert.

BOB KLAARENBEEK

BUSINESS DEVELOPMENT

Remco Edelenbos

Information & Process Specialist

Remco Edelenbos is sinds 1 april onderdeel van het team van Grehamer & Company. Als Information & Process Specialist is hij een belangrijke aanvulling voor de Invest tak. In zijn functie zal hij participaties ondersteunen op het gebied van procesoptimalisatie. Daarnaast zal hij intern procesverbeteringen doorvoeren om het werken bij Grehamer & Company nog efficiënter te maken.

Vóór zijn huidige rol heeft hij als consultant ervaring opgedaan en daarnaast heeft hij procesoptimalisaties doorgevoerd bij een van de nu aangesloten participaties van Grehamer & Company.

Remco Edelenbos

Information & Process Specialist

Jaycilee Teterissa

Administration

Structuur en orde in de financiële administratie is onontbeerlijk, en Jaycilee levert hier sinds eind 2020 als financieel administratief medewerker een belangrijke bijdrage aan. Voor zowel Grehamer Real Estate als Grehamer Invest verzorgt zij de administratie en opvolging van debiteuren en crediteuren. Voorheen werkte ze bij een administratie- en boekhoudkantoor, eerst als receptioniste en later als administratief medewerker.

Jaycilee heeft succesvol een cursus Basiskennis Boekhouding afgerond via LOI, alsmede een opleiding Sociaal Cultureel Werk aan het ROC Aventus in Apeldoorn.

Jaycilee Teterissa

Administration

Margot Smit

Marketing & Communicatie

De omvang van het vastgoed- en investeringsportfolio van Grehamer neemt toe, en daarmee ook de zichtbaarheid van de onderneming.

Margot heeft sinds eind 2020 de taak gekregen om hieraan structuur te geven als verantwoordelijke voor marketing en communicatie: voor zowel Grehamer Real Estate als Grehamer Invest zorgt zij voor eenduidige positionering en heldere berichtgeving.

Ze heeft commerciële ervaring opgedaan als verkoopadviseur bij Eijerkamp, en heeft stage gelopen bij PON. Margot heeft een bacheloropleiding Communicatiemanagement met een minor in Psychologie afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

MARGOT SMIT

Marketing & Communication

JOS DE JONG

Project coordinator

Jos (1985)werkt sinds december 2015 voor Grehamer & Company en doorliep hetzelfde traject als zijn collega en tevens broer Bas. Eerst als allround bouwmedewerker, maar al snel als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de logistiek rondom de projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor de kwaliteit.

De competenties om dit werk succesvol uit te voeren heeft Jos opgedaan tijdens zijn Bachelor in Business Administration aan de Johan Cruijff University voor topsporters, tijdens zijn honkbal carrière en in de praktijk. Deel uitmaken van een jonge en dynamische organisatie, presteren in een fijne werkomgeving, contact met mensen en het daadwerkelijk veranderen van het aangezicht van de stad door middel van het transformeren van panden zijn redenen waarom Jos dit werk zo waardeert.

JOS DE JONG

PROJECTCOÖRDINATOR

BAS DE JONG

Project coordinator

Bas (1979)begon in mei 2015 als allround bouwmedewerker bij Grehamer & Company, maar groeide al snel door in de rol als projectcoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen op de bouw’. De logistiek rondom projecten, het bewaken van de planning, het faciliteren van een veilige werksituatie, het directe contact met onderaannemers op de werkvloer en is verantwoordelijk voor kwaliteitsbehoud .

Bas kan bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden vooral terugvallen op de competenties die hij heeft opgedaan als topsporter. Teamwork, presteren onder druk, communicatief vaardig en oog voor detail zijn onderwerpen waar hij als honkballer in het Nederlands Team dagelijks mee te maken kreeg. Om tijdens een project alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en onder strakke deadlines prestaties te leveren met kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is waar Bas energie van krijgt.

BAS DE JONG

PROJECTCOÖRDINATOR

FRITZ SCHMIDT

Electrician

Fritz (1982)is sinds februari 2019 werkzaam voor Grehamer & Company. Fritz heeft daarvoor gewerkt bij een installatiebureau. Hier heeft Fritz veel kennis en ervaring opgedaan. Hij is betrokken geweest bij meerdere grote klussen, van woonhuizen tot kantoren. Grehamer & Company was naar een vaste eerste monteur voor de elektrotechniek op zoek. Fritz zag dit als een nieuwe uitdaging, omdat deze projecten bijzondere, unieke klussen betreft.

In zijn functie als eerste monteur is hij verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van complete elektrotechnische installatie, hiervoor is hij het eerste aanspreekpunt voor de (onder)aannemers. Fritz heeft zijn schoolopleiding gevolgd aan het Deltion College te Zwolle, dit op MBO – niveau. Door zijn werkervaring en passie voor het vak is hij nu een vakman.

FRITZ SCHMIDT

MONTEUR ELEKTROTECHNIEK

Julia Ubbink

Project Support

Vanaf 20 augustus is Julia Ubbink onderdeel van team Grehamer & Company. Als project support ondersteunt Julia bij vastgoedprojecten en administratieve taken.

Julia is geen onbekende binnen het team, van februari tot juni 2021 heeft ze stage gelopen als Real Estate stagiair. Tijdens haar stage deed ze onderzoek naar de veranderingen van transformatie in het vastgoed. Als derdejaars bedrijfskunde studente aan de Hogeschool Utrecht kijkt ze uit naar het verder ontwikkelen van haar kennis binnen het vastgoed.

Julia Ubbink

Project Support

Ons Kantoor

Marktstraat 1D
Apeldoorn

Ons Kantoor

Marktstraat 1D
Apeldoorn

Op de eerste verdieping van De Marktstraat vind je een inspirerende kantoorruimte die je eerder verwacht in de Randstad. Ruimtelijk, licht & industrieel van aard, een perfecte match met Grehamer & Company. In de jaren ’60 gebouwd voor de voorloper van de Rabobank, met keramiek op de gevels en aan weerszijden een riante galerij van ramen. Zo heb je aan weerszijden van de werkruimte een intrigerend uitzicht op de ‘achterkant’ van de binnenstad van Apeldoorn. Kijk je bovendien aan de kant van de Markstraat naar beneden dan kijk je de gezellige Marktstraat in, met zijn waterloop, terrassen en speciaalzaken. Een heerlijke uitvalsbasis voor het team van Grehamer & Company!

Op de eerste verdieping van De Marktstraat vind je een inspirerende kantoorruimte die je eerder verwacht in de Randstad. Ruimtelijk, licht & industrieel van aard, een perfecte match met Grehamer & Company. In de jaren ’60 gebouwd voor de voorloper van de Rabobank, met keramiek op de gevels en aan weerszijden een riante galerij van ramen. Zo heb je aan weerszijden van de werkruimte een intrigerend uitzicht op de ‘achterkant’ van de binnenstad van Apeldoorn. Kijk je bovendien aan de kant van de Markstraat naar beneden dan kijk je de gezellige Marktstraat in, met zijn waterloop, terrassen en speciaalzaken. Een heerlijke uitvalsbasis voor het team van Grehamer & Company!

EEN IDEE OF VRAAG?

Contact

Een Idee of vraag?