WIJ HELPEN AMBITIEUZE ONDERNEMINGEN GROEIEN EN GENEREREN EEN DUURZAAM RENDEMENT VOOR ONZE PARTICIPANTEN

Vanuit investeringsfondsen Grehamer Invest Equity Fund I en II participeren we in groeiende ondernemingen. We zijn als fondsmanagers bij al deze ondernemingen nauw betrokken en volgen de filosofie van ‘Scaling Up’: de juiste mensen op de juiste plek, een heldere strategie, strakke processen en executie.

Met gedeelde waarden groeien zowel ondernemers als wijzelf. We geloven in de kracht van kruisbestuiving en verbinding tussen ondernemers, investeerders en ons eigen team. Ook geloven we in de kracht van focus: we doen het goed of we doen het niet. En niet in de laatste plaats, plezier hebben in en trots kunnen zijn op wat we doen! De komende tien jaar 100 ondernemingen helpen groeien, dat is onze ambitie.

Investeringscriteria

Ondernemingen waarin we investeren hebben een beproefd en schaalbaar verdienmodel en genereren typisch een EBITDA in de range van € 0,5-1 miljoen. We beperken ons niet tot specifieke sectoren; we geloven in de kracht van een divers portfolio.

Belangrijk is het profiel van de ondernemer: ondernemers met wie wij succesvol kunnen samenwerken hebben enige trackrecord en ervaring, zijn gepassioneerd over wat ze doen, en willen daadwerkelijk praktische ondersteuning met complementaire kennis en vaardigheden.

We investeren tot ca. € 2,5 miljoen aan groei- en eventueel werkkapitaal om de organisatie te versterken, capaciteit uit te breiden en/of overnames te doen.

Voor investeerders

Ten behoeve van een nieuw te starten fonds lichten we graag onze propositie toe aan geïnteresseerde investeerders.

PORTFOLIO GREHAMER INVEST EQUITY FUNDS

Fonds

Fonds
  • Alle
  • Equity Fund I
  • Equity Fund II

Blink

Keuzeconcept kerstgeschenken

Co-Air

Klimaatbeheersing voor wonen en werken

Lamoral

Duurzame en Milieuvriendelijke (PFAS-loze) coatings

Zien

De kinderopvang waar je wordt gezien

Een idee of vraag?

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein