Wij helpen
ondernemingen groeien

Je bent ondernemer met een mooi product- of dienstaanbod. De mogelijkheden om te groeien zijn groot, en je hebt de ambitie om deze te realiseren. Daarvoor wil je je team versterken en andere noodzakelijke investeringen doen. Wij begrijpen wat hier allemaal bij komt kijken. Met ons diverse team – afkomstig uit onder andere ondernemerschap, advisering, M&A, accountancy en IT – helpen wij jou en andere ondernemers met gedeelde passie de groeiambities te verwezenlijken.

Mijn hart ligt bij Grehamer Invest. Ik vind het fantastisch om jonge en onderscheidende bedrijven te begeleiden die met extra kapitaal, kennis en een versterkte structuur veel groeipotentieel hebben.

Rik Klinkhamer

Managing Partner

welke ondernemers
passen bij ons
?

Focus, focus, focus, daar geloven wij in; zowel voor de ondernemers met wie we samenwerken als voor onszelf. We weten daardoor goed welke ondernemers en ondernemingen beter bij ons passen dan andere. We maken graag kennis als je je herkent in de volgende punten:

Je onderneming heeft een schaalbaar businessmodel, organisch en/of via het combineren van krachten met andere partijen.

Je hebt een track-record als ondernemer en weet daardoor goed waar je voor staat en op welke gebieden je ondersteuning nodig hebt om verder te kunnen groeien.

Je onderneming is operationeel winstgevend: indicatieve range €0,5-1 miljoen.

Je zoekt een actieve investeringspartner die meer biedt dan enkel kapitaal.

Wat bieden wij

De juiste mensen op de juiste plek, een onderscheidende strategie, een strakke operatie, en voldoende beschikbare cash; op al deze bekende ingrediënten voor succesvolle groei staan we jou en andere ondernemers terzijde.
We denken mee over de financieringsstructuur, brengen zelf kapitaal in en betrekken waar nodig ons (bancaire) netwerk. We denken mee over ‘make-or-buy’ afwegingen, helpen bij het traject van eventuele overnames, en weten hoe je een onderneming voorbereidt op een mogelijke verkoop in de toekomst.
We bieden de helpende hand bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, en ondersteunen deze in bepaalde gevallen ook ‘hands-on’.
We laten ondernemers ook zelf groeien door kruisbestuiving tussen de – heel diverse – ondernemingen actief te stimuleren.
We investeren in eerste instantie tot maximaal – indicatief – €2,5 miljoen, waarbij we openstaan voor zowel een meer- of minderheidsbelang. We werken niet met een voorgedefinieerde exit-termijn.

Grehamer Invest
Portfolio

Co-Air

Klimaatbeheersing voor wonen en werken

Zien

De kinderopvang waar je wordt gezien

een idee of vraag?

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin