Grehamer Invest: deelneming Chow wordt overgenomen door jonge ondernemer

Tijs Turkenburg neemt de aandelen Chow over van mede-oprichters Grehamer Invest & Ultimate Workspace.

Tijdens de corona pandemie werd Chow gelanceerd in Apeldoorn om de lokale horeca te supporten. Chow is een bestelplatform waar horecaondernemers direct draakvlak hebben voor hun producten terwijl ze te maken hebben met een aanzienlijk lagere afdracht dan bij andere platforms. Ondernemers betalen een commissie van 6,5%, een stuk lager dan de gemiddelde 13% die de grote bestelplatforms vragen. Daarnaast doneert Chow 1% van de omzet aan de Apeldoornse Voedselbank. Lokale restaurants die je normaal niet op bestelplatforms tegenkomt, kom je op Chow wél tegen. Tijdens de corona periode blijkt een platform als Chow meer welkom dan ooit. Tijs: “De bakker begon bijvoorbeeld ook belegde broodjes te bezorgen en de betere restaurants zoals Sizzles volledige maaltijden.

Bijna 10.000 euro voor de voedselbank
De afgelopen twee jaar heeft het platform veel omzet gegenereerd voor de lokale horeca, bovendien is er bijna 10.000 euro gedoneerd aan de voedselbank. “Een fantastisch resultaat”, aldus Mike van Woudenberg, mede-oprichter en eigenaar van Ultimate Workspace. “Dit is een goed moment om Tijs zijn vleugels uit te laten slaan zodat hij zich kan gaan richten op de expansie van Chow, ook buiten Apeldoorn”. Mede-oprichter Rik Klinkhamer vult aan: “Toen Tijs met het idee kwam, hebben we met veel enthousiasme ons lokale netwerk en expertise verbonden aan het initiatief. Het is mooi om te zien dat er draagvlak voor het platform bestaat”. Nu dragen Grehamer Invest en Ultimate Workspace hun aandelen over aan de jonge ondernemer.

Tijs Turkenburg: “Inmiddels zijn er 55 ondernemers aangesloten bij Chow maar willen we graag meer ondernemers helpen. Het plan is om ons concept snel in meerdere steden uit te rollen en ondernemers te helpen zichzelf beter op de kaart te zetten. We gaan daarvoor ook onze kennis van marketing aanbieden aan de horecaondernemers, veel ondernemers onderkennen het belang van zichtbaarheid op social media kanalen maar het ontbreekt ze vaak aan de kennis, tijd en tools om deze marketingmiddelen optimaal in te zetten. Wij zijn er om ze daarmee te helpen.”

Chow
Bij Chow houden ze van lekker eten en van blije mensen. Ze willen jou blij maken met de lekkerste gerechten en producten, gewoon bij je aan huis. De lokale horecaondernemers betalen bij Chow een eerlijke fee, daarnaast doneert Chow 1% van elke bestelling aan de Apeldoornse voedselbank. Zo eten we er allemaal goed van!

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin