Grehamer Invest: Scaling Up en de kracht van diversiteit

Op donderdag 19 mei vond de eerste Invest Community bijeenkomst van 2022 plaats rond het thema Scaling Up – People.

“Diversiteit in kwaliteiten en capaciteiten binnen een team zijn een randvoorwaarde voor groei. We zijn ervan overtuigd dat ondernemers die hun eigen sterktes en ontwikkelpunten goed kennen het beste in staat zijn het juiste team om zich heen te verzamelen en daarmee de basis te leggen voor de volgende groeifase”, zo legt Maarten Bosscher – Director Invest – uit.

In de sessie werkten we aan de hand van een aantal workshops aan bewustwording op de effecten van diversiteit. Zo ontdekten we dat ieder individu een eigen interpretatie kan hebben op een op het eerste gezicht eenduidige doelstelling. Daarnaast maakten we kennis met de kracht en de uitdagingen van je individuele ‘kleur’ met behulp van Insights Discovery.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin