GREHAMER INVEST DRAAGT BELANG IN CAMPSOLUTIONS OVER

Na een mooie samenwerking die startte in de zomer van 2020 heeft Grehamer Invest onlangs haar aandelen in CampSolutions overgedragen aan Wouter Leuven en Patrick Damen. We kijken terug op een intensieve periode waarin we gezamenlijk veel hebben kunnen neerzetten, dwars door de covid-periode. Zo hebben we het team bij zowel de verhuur- als de verkoopbusiness kunnen versterken met de juiste mensen, en hebben we de interne processen en informatievoorziening naar een hoger niveau kunnen tillen. Er zijn langjarige contracten met grote festivalorganisatoren, er is passende huisvesting, en het ordermanagement is gestroomlijnd.

Met het oog op de toekomstige groeiplannen is nu een andere structuur nodig, en daarmee is voor ons de tijd gekomen om ons stokje over te dragen.
Wij wensen Wouter, Patrick en het complete team veel succes bij de volgende stappen naar nog meer beleving voor festivalbezoekers en voor gasten van de prachtige glampingtenten.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin