Grehamer & Company’s medewerker Finance & Control Corine Hop: “Bij Grehamer raak ik nooit uitgeleerd”

Sinds 2017 is Corine Hop onderdeel van Grehamer & Company en samen met Rick Adriaanse verantwoordelijk voor de financiën van zowel Grehamer Invest als Grehamer Real Estate. Een functie waarin ze zichzelf continu kan uitdagen en ontwikkelen.

Ze startte bij Cityside Apartments als medewerker Budget & Calculation. De eerste drie jaar lag de focus voornamelijk op het vastgoed met daarbij HR-gerelateerde taken. “Na 3 jaar met plezier te hebben gewerkt voor CSA, besloot ik te gaan reizen. Helaas kwam er een abrupt einde aan mijn reis door corona, gelukkig kon ik weer aan de slag bij Grehamer & Company. Er was veel veranderd in korte tijd, waardoor ik mijn rol grotendeels kon gaan inzetten aan de Grehamer Invest zijde. Nu ben ik mijzelf aan het ontwikkelen tot een junior controller, waarbij Rick Adriaanse helpt in mijn ontwikkeling.” Corine heeft voor Grehamer Invest de volgende deelnemingen onder haar hoede; Sea’sons, DiVance Marketing, DiVance Webshops, Brand Your Merch, Chow Delivery, Bamboosa, Sportverlichting.com en Sportenenergie. Voor Grehamer Real Estate is ze naast de financiële administratie verantwoordelijk voor HR, het opstellen van rapportages, budgetbewaking en verzekeringen.

Naast haar functie studeert Corine sinds kort Arbeidsrecht. “Omdat ik steeds vaker vanuit de deelnemingen en ondernemers, HR-gerelateerde vragen kreeg leek het mij interessant om dieper de materie in te gaan om ook hier een adviserende rol te kunnen vervullen.”  Zo ondersteunt ze een groot deel van de deelnemingen op HR-gebied.

Corine waardeert haar baan bij Grehamer omdat ze met veel verschillende bedrijven en branches te maken heeft en dat ze de mogelijkheid krijgt om zichzelf te blijven ontwikkelen: “Dat je de kans krijgt om een nieuwe uitdagende functie aan te gaan, maar toch te werken met hetzelfde fantastische team, vind ik het leukst. Zaken die heel ingewikkeld leken, vallen nu steeds meer op z’n plek en ik realiseer me telkens dat er zoveel meer te leren is en ik nooit uitgeleerd raak”.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein