Grehamer & Company verwelkomt Wim Eilander als partner!

Wim gaat op 01-04-2023 starten bij Grehamer & Company, waar hij zich binnen zowel Invest als Vastgoed, naast de interne organisatie, gaat richten op het structureren en managen van fondsen, acquisitie, relatiebeheer en projectmanagement.

Gedreven en ondernemend zijn eigenschappen die de carrière van Wim kenmerken. Van 2014 tot 2023 bij ING als directeur Private Banking en Wealth Management, waar hij als bankier veel managementervaring en kennis heeft opgedaan op het gebied van finance, financiële planning en assetmanagement, waaronder vastgoed en private equity.

Wim is niet alleen ondernemend geweest in loondienst, maar was vanaf 2000 tot 2014 zelfstandig ondernemer en eigenaar van financieel adviesbureau Eilander & Partners te Apeldoorn

De basis voor de structuur en discipline die Wim in zijn werk hanteert, is gelegd bij defensie, waar hij de eerste 8 jaar van zijn carrière heeft doorgebracht als officier bij de landmacht.

In 2012 volgde Wim een master Financiële Planning aan de Erasmus Universiteit en van 2017 tot 2020 doorliep hij de Executive MBA MSc aan de van TSM Business School, waar hij zich op bedrijfskundig, persoonlijk en academisch vlak heeft doorontwikkeld.

Wim is pragmatisch en resultaatgericht en heeft als persoonlijke ‘purpose’: “Samen met veel ‘fun’ uitdagende ambities realiseren waar je trots op kan zijn”

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin