Grehamer & Company verwelkomt Tom Steinhauer als Business Operations Analyst

Per 1 november is Tom Steinhauer het team van Grehamer & Company Invest komen versterken in de rol van Business Operations Analyst.

Met zijn onlangs aan de Nyenrode Business University behaalde Master in Science of Management op zak wil Tom zijn interesse in het analyseren en oplossen van (complexe) praktische uitdagingen graag gaan toepassen. Zijn werkzaamheden zullen zich initieel richten op onze deelneming Kubie, waar hij o.a. zal bijdragen aan het begeleiden van een pilotproject en aan het opzetten van de structurele supply chain. We heten Tom van harte welkom en wensen hem veel succes bij Grehamer & Company.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin