GREHAMER & COMPANY PARTICIPEERT IN ‘KUBIE’

Het belang van energiebesparing is groter dan ooit, zowel voor het klimaat als voor de portemonnee. We zijn dan ook verheugd een nieuwe deelneming in ons Invest-portfolio te mogen verwelkomen die een positieve bijdrage aan energiebesparing kan leveren: Kubie.!

Ondernemer en ingenieur Henk Dinkelaar heeft de “Kubie.” uitgedacht, een apparaat voor in de meterkast dat het elektriciteitsgebruik van een typisch huishouden met ca. 12,5% reduceert. Samen met enkele andere partners gaan we Henk ondersteunen bij het introduceren van de Kubie. op de particuliere markt – te beginnen met een pilot – en bij de verwachte opschaling. Voor grootverbruikers zijn speciale oplossingen beschikbaar; deze markt gaan we gezamenlijk ook verder uitbouwen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking rond dit bijzondere product.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin