Grehamer & Company participeert in Co-Air

Het belang van duurzame klimaatbeheersing thuis of op het werk is groter dan ooit. We zijn dan ook verheugd een nieuwe deelneming in ons Invest-portfolio te mogen verwelkomen die een positieve bijdrage aan energiebesparing kan leveren: Co-Air Klimaatbeheersing.

Ondernemer Ruut Groot Hulze gelooft al meer dan 16 jaar in het verwarmen en verkoelen door middel van airconditioning. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in diverse klimaatregelingen, geschikt voor kantoren, winkels en woningen. Naast de verkoop en installatie biedt Co-Air ook onderhoudscontracten aan.

Grehamer & Company gaat Co-Air ondersteunen met de verdere professionalisering en het opschalen van de onderneming voor toekomstige groei.

Wil jij ook een duurzame bijdrage leveren aan een prettig woon en/of werkklimaat? Ter aanvulling van het team zoekt Co-Air een ervaren airco monteur en een allround medewerker op kantoor. Neem voor meer informatie contact op met Ruut Hulze via +31 (0) 55 53 49 772, of bekijk direct de vacature op de website. 

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein