GREHAMER & COMPANY PARTICIPEERT IN ‘BRAND YOUR MERCH’

Met passie voor mode en marketing bouwen Bas Dijkhuis, Karel Kloeze en Rutger Bemers met hun onderneming Brand Your Merch (BYM) aan persoonlijke merken voor grote artiesten, influencers en YouTubers, zoals Blasterjaxx, Snelle en SLOTTA.

BYM voorziet artiesten van high fashion merchandise en is gespecialiseerd in op maat gemaakte kleding, passend bij het ‘merk’ van de opdrachtgever/partner. Met behulp van slimme online marketing en e-commerce strategieën is BYM een serieuze branding-partner in de entertainmentindustrie geworden.

In 2020 lanceerden de ondernemers hun eigen streetwear-high fashion kledingmerk Don’t Waste Culture, dat razendsnel is uitgegroeid tot een internationaal veelgevraagd, exclusief kledingmerk. Zoals de mannen het zelf mooi verwoorden: ‘Kijk om je heen. Alles is cultuur. Laten we elkaar in deze tijd van polarisatie niet verguizen, maar juist respecteren en aandacht besteden aan ieders eigenheid.’

Grehamer & Company zal de onderneming ondersteunen bij financieringsvraagstukken en met het organiseren voor verdere groei.

 

 

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein