Grehamer & Company organiseert eerste Invest event in 2021

Wij helpen ondernemingen en ondernemers groeien. Dat doen we onder andere door de ondernemers van onze deelnemingen bij elkaar te brengen en hen ervaringen te laten uitwisselen.

Onlangs zijn we voor het eerst in lange tijd weer bij elkaar gekomen, en hebben alle deelnemers zich aan elkaar voorgesteld; sinds vorig jaar zijn er immers veel nieuwe gezichten bijgekomen! Volgens Maarten Bosscher – Director Invest – zit de toegevoegde waarde van het bijeenkomen in diverse zaken: “We zien nu al dat er kruisbestuiving plaatsvindt tussen een aantal ondernemingen. Het gebruik kunnen maken van elkaars expertise en netwerk is heel veel waard. Daarnaast is het belangrijk dat ondernemers tijd nemen om aan de business te werken, en bijeenkomsten zoals deze dragen daar aan bij”.

Nu de wereld stap voor stap weer open gaat zullen de ondernemers weer vaker bij elkaar komen rond voor allen relevante thema’s van ‘scaling up’ en persoonlijke ontwikkeling.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin