Grehamer & Company in samenwerking met Sea’sons

Technologie koppelen aan textiel, daar weet jonge ondernemer Tom van Dieren alles van. Met zijn kledingmerk Sea’sons ontwikkelt hij zwembroeken, mondkapjes en sinds kort ook bikini’s die van kleur veranderen bij een groot temperatuurverschil en daar blijft het in de toekomst niet bij.

In 2018 zocht Tom zelf een zwembroek die van kleur kon veranderen bij contact met water, maar kon daar niets over vinden, ‘ineens dacht ik: ik ga zo’n zwembroek zelf maken!’ Hij startte een crowdfundingsactie op Kickstarter en 13 uur later had hij het beoogde bedrag van 15.000,- opgehaald.

Ondertussen is Tom al een behoorlijk aantal zwembroeken verder en kijkt terug op een uitdagende maar bovenal leerzame tijd. “Ik heb vaak op het punt gestaan om er mee te stoppen, maar dat hoort erbij. In het eerste jaar ging de productie niet zoals ik wilde en stond ik zelf verf te mengen, ik sliep er weken niet van. Nu heb ik een bedrijf gevonden waar de productie wel goed gaat en ben ik trots op waar ik nu sta. Iedere fase van je merk brengt uitdagingen met zich mee. Iedere tegenslag die je overwint brengt je verder, dat is ondernemerschap.”

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein