Grehamer & Company in samenwerking met Growteq

In september 2020 heeft Grehamer de handen ineengeslagen met Growteq voor het ontwikkelen van financiële en operationele dashboards voor de diverse participaties. Met deze dashboards stelt Grehamer de ondernemers in staat om inzicht te krijgen in en grip te houden op de diverse key performance indicators (KPI’s). 

Growteq is een specialist op het gebied van data en BI oplossingen. “In de samenwerking met Grehamer hebben wij dashboards ontwikkeld met daarin alle relevante stuurinformatie”, aldus Boris den Ouden van Growteq. Rick Adriaanse, Finance Manager bij Grehamer, voegt hieraan toe: “Met deze tool voegen wij waarde toe aan onze participaties. Ondernemers krijgen meer feeling met de knoppen waar ze aan kunnen draaien en kunnen daardoor beslissingen nemen die uiteindelijk onder aan de streep meer rendement en/of groei opleveren. Daarnaast helpt het mij persoonlijk om meer in control te zijn. Ik kijk dagelijks in het dashboard en bekijk waar ik afwijkingen zie, of ik die had verwacht en of ik die kan verklaren. Soms is dit niet het geval en daardoor word je getriggerd om continue naar je eigen financiële processen te kijken.

Een van de ondernemers, Tom de Laat, is blij met het dashboard: “Door slim gebruik te maken van de beschikbare informatie, zetten wij gerichte verkoopacties uit die direct bijdragen aan het verkoopresultaat. In samenwerking met Grehamer en Growteq zitten wij kort op de bal en kunnen we waar nodig tijdig bijsturen.”

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin