Grehamer & Company in samenwerking met DiVance

Met Grehamer Invest helpen bij ondernemers groeien. Rutger Bemers, oprichter van DiVance, startte een paar jaar geleden met de opzet en de marketing voor zijn eerste webshop. Dit werd een succes en in de afgelopen jaren heeft hij een mooie groei doorgemaakt.
 
Sinds juni 2020 werkt DiVance samen met Grehamer & Company. Het marketingbureau heeft voor meerdere ondernemingen de online marketing mogen verzorgen, waaronder DealDonkey, Sea’sons en Campsolutions. Naast het verzorgen van de online marketing voor klanten runnen ze met DiVance Webshops meerdere eigen webshops, hieronder vallen Kookgigant.nl en Shinraiknives.com.
 
Naast DiVance runt Rutger samen met zijn compagnons Karel Kloeze en Bas Dijkhuis het kledingmerk ‘Dont Waste Culture’. De diversiteit van marketing en e-commerce doen in verschillende branches, producten en diensten maakt dat hij zijn creativiteit kwijt kan.

Waarom ondernemen?

Tijdens zijn opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement realiseerde Rutger al snel dat hij voor zichzelf wilde beginnen: “Vanuit de studie werd je opgeleid voor een functie als retail manager en al snel werd voor mij duidelijk dat ik niet die kant op wilde.” Zijn ervaring deed hij op door zelf een webshop te starten en dit van de grond op te bouwen. Niet veel later kwam hij in contact met Tom van Dieren, die een klas hoger zat. Hij was gestart met zijn eigen bedrijf Sea’sons en zocht iemand die de online marketing voor het bedrijf kon oppakken. Rutger bood zijn helpende hand en binnen no-time waren de verkleurende zwembroeken van Sea’sons uitverkocht.

Via Tom kwam Rutger bij Rik Klinkhamer terecht wat manifesteerde in meerdere succesvolle samenwerkingen bij Grehamer Invest.

Ik ben soms met te veel dingen tegelijkertijd bezig. Wat ik erg geleerd heb van Rik is focussen en gas geven. Rik zit zelf altijd kort op de bal, hij staat altijd aan en weet gelijk de juiste dingen te benoemen. Vervolgens blijft het niet bij woorden maar geeft Rik gelijk gas.”

Groei
Het afgelopen jaar heeft Rutger zijn marketingbureau uitgebreid met vier medewerkers en is hij verhuisd naar een nieuw pand van 700 m2 in Apeldoorn, in dit pand hebben ze zowel het kantoor als het magazijn voor de webshops. “We hadden onze focus kunnen leggen op alleen marketing of alleen webshops. De combinatie maakt het echter mogelijk dat we meer voor de klant kunnen betekenen en dat vinden we het belangrijkst. De webshops die we zelf runnen dienen als portfolio, we kunnen laten zien wat we doen en wat we kunnen betekenen.”

Meer informatie over DiVance marketing vind je op de nieuwe website. De deur van DiVance staat altijd open voor een kop koffie.

 

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin