Grehamer & Company in samenwerking met De Laat Coffee

We dronken altijd al ‘De Laat Coffee’, maar nu is het officieel: onze eigen GH&CO koffieverpakking! Voor wie De Laat niet kent: het is een familiebedrijf van Rob en Tom de Laat, die met passie en plezier de beste koffiebonen uit de wereld naar Nederland halen en de juiste blends samenstellen met als uitgangspunt:”vers gebrande koffie bij onze klanten”. Dat proef je terug in elk kopje.

Wat de koffie zo uniek maakt zijn de negen kernwaarden die de onderneming hanteert om tot de perfecte blends te komen. Zoals de classificatie per boon, het reinigen van de boon, de optimale brand periode, het waarborgen van de constante kwaliteit, het melangeren na het branden, de juiste vochtigheidsgraad, de optimale rijping, het aromaventiel in de verpakking én het volledig CO2 neutraal produceren van de bonen. Uniek, aangezien De Laat de eerste koffiebranderij in Europa is die volledig op biomassa produceert.

De Premium Quality Coffee uit Nieuwkuijk werd voorheen alleen gebrand voor bedrijven en horeca maar kan nu ook thuis gedronken worden. Dat betekent dat iedereen nu kan genieten van een heerlijk kopje koffie dat CO2 neutraal wordt gebrand.

De Espresso Orginale en Espresso Italiano zijn bij ons favoriet. Om te ontdekken welke blend het beste bij jou past, adviseren wij het proefpakket. Eenvoudig te bestellen via de nieuwe website: https://www.delaatcoffee.nl.

 

 

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin