Grehamer & Company in samenwerking met Chow

Ondernemer Tijs Turkenburg lanceerde eind 2020 zijn online bestelplatform Chow! Chow vraagt lokale ondernemers een lage fee in vergelijking met concurrenten, doneert van elke bestelling automatisch 1% aan de Voedselbank en heeft een compleet assortiment voor de consument. Het uitgangspunt is: zo eten we er allemaal goed van!

Ondanks dat de terrassen weer geopend zijn blijven horecaondernemers doorgaan met het bezorgen van eten. Daardoor blijven er kansen ontstaan om nieuwe ondernemers aan te laten sluiten bij het platform. Maar dat is niet het enige wat Tijs Turkenburg doet:

“Naast dat ik nu bezig ben om ondernemers aan te laten sluiten, moeten de social media kanalen actief blijven en houd ik contact met klanten om te pijlen of ze tevreden zijn over het bestelsysteem van Chow en de bezorgde bestelling(en). De nieuwsbrief moet periodiek worden gedeeld, drukwerk voor de ondernemers en consumenten moeten worden uitgewerkt, gedrukt en bezorgd en naast de marketingactiviteiten ben ik ook druk met het online dashboard van Chow!”

In het online dashboard werkt Tijs de menukaarten van de ondernemers bij, vult ze aan of zet bepaalde menu items op (in)actief. Ondernemers kunnen dit ook zelf, wat een belangrijke USP is. “Bij concurrenten kan dit niet, wat vaak tot frustratie leidt bij ondernemers.”

Als jonge ondernemer is hij 7 dagen in de week druk met het platform en haalt daar veel energie uit. Rik Klinkhamer en Mike van Woudenberg ondersteunen Tijs in de groei van het platform, twee belangrijke leermeesters waar hij veel van opsteekt!

 

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin