Grehamer & Company in samenwerking met Campsolutions: ga er op uit dit voorjaar!

Afgelopen jaar was een gek jaar; de festivals waren afgelast en er waren weinig mogelijkheden voor een vakantie in het buitenland. Wouter Leuven, mede-eigenaar van Campsolutions, die normaliter zijn festival glampings had staan op onder andere Defqon en Lowlands, zag het festivalseizoen in het water vallen. Danny Paerl, eigenaar van Bungalowpark Hoenderloo, zag uitbreidingsmogelijkheden op zijn natuurpark.  Een goed gesprek volgde en al snel sloegen Danny en Wouter de handen ineen om samen een uniek concept neer te zetten: een pop-up glamping met een relaxte festival sfeer, midden in de ongerepte natuur.

Glamp Outdoor Camp

Met hun gecombineerde krachten en ervaringen ontwikkelden Wouter en Danny Glamp Outdoor Camp Hoenderloo. Dit jaar zijn er acht unieke Glamp Outdoor Camps ontwikkeld met ieder zijn eigen thema; in de bossen, aan het water of met kinderen. Op ideale locaties met de lekkerste streetfood gerechten, muziek, activiteiten voor kinderen, outdoor cinema’s en theater biedt Glamp Outdoor Camp de perfecte plek voor het voorjaar en de zomer.

Mocht je meer willen weten over Glamp Outdoor Camp, bezoek dan de website.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin