GREHAMER & COMPANY: EEN NADERE KENNISMAKING MET ‘BRAND YOUR MERCH’

Onlangs verwelkomden we Brand Your Merch (BYM) in ons participatieportfolio. De ondernemers stellen zich graag verder voor.

Bas Dijkhuis brengt een groot ontwerpbrein mee. Zijn jarenlange ervaring in het ontwerpen van kleding en zijn voorliefde voor mode vertaalt hij in ontwerpen die uniek zijn in de markt en waarmee hij een statement durft te maken. Hij werkt met stoffen van hoge kwaliteit, en elk onderdeel van zijn collectie is handgemaakt en foutloos afgewerkt. Elke millimeter van de stof wordt gebruikt om een perfecte pasvorm te krijgen. Over elk detail denkt Bas na.

Met ruim acht jaar commerciële ervaring in high-end B2B leadgeneratie, accountmanagement en zelfstandig ondernemerschap neemt Karel Kloeze de zakelijke en commerciële kant van het bedrijf op zich. Zijn communicatieve vaardigheden zijn al meermaals van pas gekomen bij het genereren & acquireren van klanten, bij het winnen van een ondernemers award, en bij leerzame en uitdagende onderhandelingen met mogelijke investeerders en retailkanalen.

Rutger Bemers kennen we al via onze deelneming Divance. Hij is specialist op het gebied van online marketing en e-commerce en begrijpt hoe deze kanalen kunnen worden ingezet om het merk Don’t Waste Culture (internationaal) te kunnen opschalen.

Eerste doel: Europees marktleider streetwear (e-commerce) worden. En de ambities reiken nog verder: wereldwijde trendsetter, afzet in markten als China, de VS & het Midden-Oosten, en fysieke verkoop in exclusieve winkels. Premium quality, Key details en Perfect fitting; alles nèt een stapje hoger dan het gemiddelde andere merk. Eigen ontwerpen, betere kwaliteit, betere service, betere fitting, diverse stoffenkeuze, betere Instagram en Facebook feed & advertenties, een betere site, en derhalve ook een hogere prijs dan het gemiddelde fashion brand.

De ondernemers zien op veel vlakken nog verbetermogelijkheden, en dus kansen. Maar eerst en vooral willen ze een flexibele en informele bedrijfscultuur creëren waar samenwerking, lachen en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Wij kijken er naar uit.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin