Financial Support

Wij helpen ambitieuze ondernemer(s) die ’the next step’ willen maken met hun onderneming

Wie we zijn

Grehamer Financial Support is ontstaan uit Grehamer Invest. De ondersteuning die Grehamer aan haar deelnemingen biedt met betrekking tot financial support is nu ook beschikbaar voor externe partijen. Binnen Grehamer is er een vast contactpersoon voor al u financiële en niet financiële vragen. We zijn er niet voor iedereen, wij werken samen met bedrijven die echt de volgende stap willen zetten.

Wat we bieden

Waar we voor staan

Visie

Bij Grehamer Financial Support streven we ernaar om de onmisbare partner te zijn voor bedrijven die hun ambities willen waarmaken. We begeleiden en ondersteunen bedrijven in hun groeiproces met onze diepgaande expertise en passie voor succes. Ons doel is om bedrijven verder te helpen dan alleen financiële administratie; we willen hen helpen transformeren en bloeien. We zien een toekomst waarin Grehamer Financial Support bekend staat als de plek waar ondernemers naartoe gaan om hun dromen en doelen werkelijkheid te maken.

Missie

Onze missie bij Grehamer Financial Support is om ondernemers te voorzien van de financiële expertise en ondersteuning die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken en duurzaam te groeien. We streven ernaar om verder te gaan dan alleen boekhoudkundige diensten; we bieden strategisch advies en op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. Door onze inzet, kennis en persoonlijke benadering, willen we het vertrouwen en de langdurige samenwerking van onze klanten winnen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten en groeiambities.

Kernwaarden

  • Plezier
  • Verbinden
  • Ambities realiseren
  • We doen het goed of we doen het niet
  • Trots kunnen zijn

Ervaringen

Grip & Inzicht

Contact

Rick Adriaanse

Zin in de volgende stap of een vraag? Neem contact op.

+31 6 11717454
ra@grehamer.com

Partners

Een idee of vraag?

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein