Algemene voorwaarden Grehamer Financial Support

Artikel 1. Definities

1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

– Grehamer Financial Support: de opdrachtnemer van de financiële en administratieve diensten.

– Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Grehamer Financial Support opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden.

– Werkzaamheden: alle door Grehamer Financial Support ten behoeve van de opdrachtgever te verrichten werkzaamheden waartoe opdracht is gegeven, zoals het voeren van boekhouding, het opstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften, en andere administratieve diensten.

– Overeenkomst: de overeenkomst tot dienstverlening tussen de opdrachtgever en Grehamer Financial Support.

Artikel 2. Toepasselijkheid

2.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Grehamer Financial Support en de opdrachtgever, inclusief offertes, opdrachten en overeenkomsten, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

2.2. Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Artikel 3. Offertes en Overeenkomst

3.1. Alle offertes van Grehamer Financial Support zijn vrijblijvend en geldig gedurende 30 dagen, tenzij anders aangegeven.

3.2. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de door de opdrachtgever ondertekende opdrachtbevestiging door Grehamer Financial Support is ontvangen en geaccepteerd.

Artikel 4. Uitvoering van de Overeenkomst

4.1. Grehamer Financial Support zal de werkzaamheden naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

4.2. Grehamer Financial Support heeft het recht bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door derden.

4.3. De opdrachtgever draagt er zorg voor dat alle gegevens, waarvan Grehamer Financial Support aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de opdrachtgever redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, tijdig aan Grehamer Financial Support worden verstrekt.

Artikel 5. Vergoeding en Betaling

5.1. De vergoeding voor de werkzaamheden van Grehamer Financial Support wordt berekend op basis van de gebruikelijke tarieven en methodieken, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

5.2. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

5.3. Bij niet tijdige betaling is de opdrachtgever van rechtswege in verzuim en is hij wettelijke rente verschuldigd. Daarnaast is de opdrachtgever gehouden alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten te vergoeden die Grehamer Financial Support maakt ter invordering van de verschuldigde bedragen.

Artikel 6. Aansprakelijkheid

6.1. Grehamer Financial Support is slechts aansprakelijk voor directe schade die het gevolg is van een toerekenbare tekortkoming in de uitvoering van de overeenkomst.

6.2. De aansprakelijkheid van Grehamer Financial Support is in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Grehamer Financial Support wordt uitbetaald, vermeerderd met het eigen risico dat Grehamer Financial Support draagt.

Artikel 7. Geheimhouding

7.1. Beide partijen zijn verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van de overeenkomst van elkaar of uit andere bron hebben verkregen.

7.2. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de andere partij is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie.

Artikel 8. Duur en Beëindiging

8.1. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur zoals schriftelijk is overeengekomen.

8.2. Beide partijen kunnen de overeenkomst te allen tijde schriftelijk opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

8.3. Grehamer Financial Support kan de overeenkomst met onmiddellijke ingang beëindigen indien de opdrachtgever surseance van betaling aanvraagt of in staat van faillissement wordt verklaard.

Artikel 9. Toepasselijk Recht en Geschillen

9.1. Op alle overeenkomsten tussen Grehamer Financial Support en de opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing.

9.2. Geschillen zullen in eerste instantie worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Grehamer Financial Support is gevestigd.

Artikel 10. Slotbepalingen

10.1. Wijzigingen in deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen en ondertekend door beide partijen.

10.2. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden nietig zijn of vernietigd worden, blijven de overige bepalingen volledig van toepassing. Partijen zullen in overleg treden om nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige of vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling in acht worden genomen.

Een idee of vraag?

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein