Grehamer Financial Support

Wij helpen ambitieuze ondernemingen groeien

Wie we zijn

Grehamer Financial Support is ontstaan uit Grehamer Invest Beheer. De ondersteuning die Grehamer Invest Beheer aan haar deelnemingen biedt met betrekking tot financial support is nu ook beschikbaar voor andere ondernemingen. Onze deelnemingen ervaren deze ondersteuning namelijk als erg waardevol en die willen we dan ook graag aanbieden aan andere ondernemingen. Het is namelijk onze ambitie om ambitieuze ondernemingen te helpen groeien en financial support is daarbij één van de belangrijke drivers. We richten ons niet op iedereen, we werken alleen samen met ambitieuze bedrijven die willen groeien en onze visie delen. Binnen Grehamer heeft u een vast contactpersoon voor al u financiële en niet financiële vragen.

Wij spelen in op de wensen en behoeften van de ondernemer en onderneming door voorafgaande aan de start van onze samenwerking duidelijk in beeld te hebben waar behoefte aan is en hoe hier invulling aan gegeven kan worden. We hanteren hierbij transparante tarieven.

Wat we bieden

  • 24/7 direct inzicht in de administratie van je onderneming
  • Jou ontzorgen zodat jij je kunt focussen op groei en kernactiviteiten van de onderneming
  • Strategische sparring voor toekomstige en duurzamere groei
  • Optimalisatie van de kernprocessen binnen jouw onderneming

Waar we voor staan

Visie

Bij Grehamer Financial Support streven we ernaar om de onmisbare partner te zijn voor bedrijven die hun ambities willen waarmaken. We begeleiden en ondersteunen bedrijven in hun groeiproces met onze diepgaande expertise en passie voor succes. Ons doel is om bedrijven verder te helpen dan alleen financiële administratie. We zien een toekomst waarin Grehamer Financial Support bekend staat als de strategische partner voor ambitieuze ondernemingen, waarbij samen met de ondernemer groeidoelstellingen worden gerealiseerd.

Missie

Onze missie bij Grehamer Financial Support is om ondernemers te voorzien van de financiële expertise en ondersteuning die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken en duurzaam te groeien. We streven ernaar om verder te gaan dan alleen boekhoudkundige diensten; we bieden strategisch advies en op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. Door onze inzet, kennis en persoonlijke benadering, willen we het vertrouwen en de langdurige samenwerking van onze klanten winnen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten en groeiambities.

Kernwaarden

  • Plezier
  • Verbinden
  • Ambities realiseren
  • We doen het goed of we doen het niet
  • Trots kunnen zijn

Ervaringen

Financiële stromen

Grip & Inzicht

Contact

Rick Adriaanse

Als allround finance professional is Rick betrokken bij alle aan finance gerelateerde zaken binnen Grehamer Invest.

Hij is een pragmatische sparringpartner voor ondernemers en controllers bij deelnemingen in de fondsen van Grehamer Invest. Binnen de ‘Scaling Up’ principes werkt hij met hen samen aan ‘de kracht van één’ en ondersteunt hij belangrijke projecten rond financieringsaanvragen en financiële software-implementaties. Daarnaast verzorgt Rick de benodigde financiële informatie voor investeerders in de fondsen van Grehamer Invest en coördineert hij de halfjaarlijkse waarderingen van het portfolio. Hij is het eerste aanspreekpunt voor diverse stakeholders zoals accountants, fiscalisten, notarissen, kredietverstrekkers en overige adviseurs.

Rick is al langere tijd onderdeel van Grehamer Invest en haar voorgangers; vanaf 2014 was hij als accountant bij Visser & Visser al betrokken bij Cityside Apartments.

Corine Hop

Corine verzorgt de financiële administratie voor een aantal groeiende deelnemingen uit de fondsen van Grehamer Invest.

Ook ontwikkelt ze samen met ondernemers budgetten, bewaakt ze deze en stelt ze periodieke rapportages op. Corine verdiept zich daarnaast in HR-onderwerpen. Zo adviseert ze over het correct toepassen van actuele arbeidswetgeving.

Na haar opleiding Bedrijfskunde MER heeft Corine bij een ingenieursbureau gewerkt waar ze onder andere verantwoordelijk was voor financiële projectbewaking. In 2017 is ze als medewerker Budget & Calculation gestart bij Cityside Apartments, een voorloper van Grehamer Invest.

Partners

Ervaring met o.a.

Een idee of vraag?

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein