Wonen in De Brinkhof: “We zijn gevallen voor het speelse karakter en door het licht”

De unieke vormen, het fantastische uitzicht, de locatie en alles gelijkvloers. De huidige drive-in woning van de twee dames was nog een hele fijne plek en voor een van het stel was het nog helemaal niet nodig om te verhuizen. Maar door een advertentie in de krant en het bezichtigen van de kijkwoningen komt daar dit jaar toch verandering in!

Het project De Brinkhof zagen ze langskomen in De Stentor. Ze hadden zich aangemeld voor de nieuwbrief en kwamen bij de start van de verkoop kijken in de kijkwoningen. “Na de bezichtiging hebben we het even laten rusten. We zijn daarna nog een keer gaan kijken en toen liet het ons eigenlijk niet meer los.”

Als ze zouden verhuizen, zou het een woning op de zesde verdieping worden, met uitzicht over Apeldoorn.
“We hadden dit voorgelegd en mochten daarna met Rianne naar de woningen op de zesde etage om te kijken – en dat is ook iets van service hé, dat jullie ervoor zorgen dat we het kunnen zien. Dus bouwlaarzen aan, naar boven, en toen waren we verkocht. Ik heb wel hoogtevrees maar ik was direct overtuigd.”

Waar bent u voor gevallen?
“We zijn gevallen voor het speelse karakter en door het licht. Daarnaast wordt dit pand straks bewoond door verschillende doelgroepen en dat vinden wij heerlijk. We willen niet alleen maar met ouderen wonen.”

Hoe heeft u het verkoopproces ervaren?
“De eerste bezichtiging was met Rianne, dit was tijdens de kijkdagen. De tweede bezichtiging was enkele weken geleden. De communicatie bij jullie is kort en strak, wat wij ontzettend prettig vinden. Bij jullie kunnen we echt zeggen: what you see is what you get.

Over De Brinkhof
De Brinkhof wordt getransformeerd naar verschillende type woningen (studio’s, lofts en twee- tot vierkamerappartementen) en variëren in oppervlakte van circa 35 tot 120 vierkante meter. Er is een variatie in buitenruimtes, van Franse balkons en tuintjes tot zeer ruime terrassen. Het is een getrapt pand met unieke vormen en hoeken, iedere woning is uniek. Wilt u ook uniek wonen? Neem contact op met het verkoopteam via

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein