Wonen in De Brinkhof: “het grote dakterras, het lichtinval en de speelse indeling sprak ons erg aan”

Lisette Veer en haar vriend waren al langer op zoek naar een woning waar ze hun eigen plekje van konden maken. Ze wilden graag in Deventer gaan samenwonen, totdat ze in De Brinkhof kwamen kijken.        

Hij komt uit Deventer, zij is een Apeldoornse en samen waren ze al langer opzoek naar een eerste woning. “In eerste instantie wilden we graag in Deventer gaan wonen, we hebben daar naar een paar woningen gekeken. Toen kwam mijn vader met dit project in Apeldoorn. Ik was direct enthousiast en heb het voorgelegd aan mijn vriend. We zijn uiteindelijk bij De Brinkhof gaan kijken en hadden direct hetzelfde gevoel: oh wat is dit gaaf!”

Wat maakte dit project zo gaaf?
“Ten eerste dat we het kunnen inrichten naar onze eigen smaak. Op de website van het project zag ik video’s en sfeerimpressies van de kijkwoningen hoe het eruit kwam te zien, dat voelde heel prettig aan. Daarnaast vind ik het heel leuk dat je in een complex woont waarbij je een gezamenlijke binnentuin en dakterras hebt. Ik ben een vrij sociaal persoon en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.”

Wat waren jullie belangrijkste wensen?
“We hebben meerdere woningen bekeken. Wat we heel gaaf vonden bij dit appartement was het grote dakterras, maar ook het lichtinval en de speelse indeling sprak ons erg aan. Daarnaast hebben we uitzicht op het park, dus we kijken vanaf ons balkon mooi weg. Toen we het appartement binnenkwamen hadden we allebei het gevoel: ja dit is het!”

Hoe heb je het verkoopproces ervaren?
“We hebben de kijkwoningen bezichtigd met Jeanine. De tweede afspraak was met Rianne, hier hebben we echt gekeken naar de woningen die onze voorkeur hadden. We vonden het in het begin erg spannend, we gaan voor het eerst samenwonen dus het was erg nieuw. Rianne heeft ons veel belangrijke tips gegeven die ons hebben geholpen dus ik heb het proces als heel prettig ervaren. Wij zullen hier komende jaren met veel plezier wonen!”

 
Over De Brinkhof
De Brinkhof wordt getransformeerd naar verschillende type woningen (studio’s, lofts en twee- tot vierkamerappartementen) en variëren in oppervlakte van circa 35 tot 120 vierkante meter. Er is een variatie in buitenruimtes, van Franse balkons en tuintjes tot zeer ruime terrassen. Het is een getrapt pand met unieke vormen en hoeken, iedere woning is uniek. Wilt u ook uniek wonen? Neem contact op met het verkoopteam via
 
.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin