Wonen in De Brinkhof: “Gelukkig kwam dit project op mijn pad en toen ik het zag dacht ik gelijk: dit is geweldig!”

Al bijna twee jaar was Francis op zoek naar een woning, maar door de schaarste op de markt lukte het Francis niet om een nieuw thuis te vinden. Totdat een vriendin hem wees op het project De Brinkhof.

Hoe bent u bij dit project terechtgekomen?
“Mijn beste vriendin zag het voorbij komen op Facebook. Zij was er daarna een paar keer langsgereden en had aangegeven dat het mogelijk iets voor mij kon zijn. Ik heb uiteindelijk een afspraak gemaakt en realiseerde ik me dat ik meerdere woningen erg mooi vond.”

U heeft gekozen voor een woning op de zesde verdieping. Is het uitzicht de reden dat u heeft gekozen voor deze woning?
“Dat klopt, ik heb wel even getwijfeld. Rianne had me ook een woning op de begane grond laten zien, die was ook erg mooi. Daarnaast vond ik een extra kamer erg fijn, dat wordt straks de logeerkamer.”

Over De Brinkhof
De Brinkhof wordt getransformeerd naar verschillende type woningen (studio’s, lofts en twee- tot vierkamerappartementen) en variëren in oppervlakte van circa 35 tot 120 vierkante meter. Er is een variatie in buitenruimtes, van Franse balkons en tuintjes tot zeer ruime terrassen. Het is een getrapt pand met unieke vormen en hoeken, iedere woning is uniek. Wilt u ook uniek wonen? Neem contact op met het verkoopteam via

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin