Zuidpoolsingel 2

Alphen aan den Rijn

EEN MODERN PAND IN HET CENTRUM VAN ALPHEN AAN DEN RIJN

Het kantorencomplex De Vier Continenten is in 2001 ontwikkeld als hoofdkantoor van Wolters Kluwer naar ontwerp van het gerenommeerde bureau Dam & Partners Architecten. Het gehele complex bestaat uit vier bouwdelen die met elkaar verbonden zijn door een verdiepte parkeergarage.

Momenteel biedt het kantorencomplex nog steeds ruimte aan het hoofdkantoor van Wolters Kluwer. Door veranderde behoeften binnen Wolters Kluwer is er nu ook ruimte beschikbaar gekomen voor een multi-tenant kantoorvleugel, evenals ruimte voor 155 woningen.

De moderne architectuur van het gebouw, gecombineerd met geavanceerde duurzame klimaatinstallaties die het pand verwarmen en koelen met behulp van een ondergrondse bron, maakt werken hier buitengewoon aangenaam. Bovendien draagt de gunstige ligging ten opzichte van het treinstation bij aan de bereikbaarheid en het comfort voor werknemers en bezoekers. Het pand ligt op slechts één minuut afstand van het CS-station Alphen aan den Rijn en binnen zes minuten bereikt u de N11 richting de A12. De locatie is zeer gemakkelijk te vinden en is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Locatie

Alphen aan den Rijn

Oppervlakte

22.484 m²

Status

Verhuurd

Bestemming

Kantoor

Energie-index klasse

A

Categorie

Kantoor
"Modern kantoor ontworpen door Dam & Partners Architecten."

Bekijk meer

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein