Grehamer Real Estate: Junis Kinderopvang breidt hoofdkantoor Alphen aan den Rijn uit

Het kantoor aan de Zuidpoolsingel in Alphen aan den Rijn bestaat uit vier gebouwen. Gebouw A is een multi tenant kantoor waar meerdere organisaties zijn gevestigd waaronder Junis Kinderopvang. In 2016 namen zij 789 vierkante meter in gebruik en eind 2022 is daar 325 vierkante meter bijgekomen. 

Junis Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met circa 90 locaties verspreid over de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Zoetermeer. Op het hoofdkantoor zijn alle overkoepelende afdelingen gevestigd waaronder de afdeling Facilitaire zaken waar Martrude Janssen verantwoordelijk voor is.

Eigen BBL- opleiding
“Omdat we bij Junis met een personeelstekort kampen en we met alle andere kinderopvangorganisaties uit dezelfde vijver vissen, zijn we onze eigen BBL- opleiding gestart. Voor deze opleiding hadden we in ons huidige kantoor op de eerste etage niet genoeg ruimte. Gelukkig kregen wij van Grehamer & Company de mogelijkheid om extra ruimte bij te huren. Het is prettig dat we op de derde etage nu een trainingszaal, drie gespreksruimtes, een brainstormruimte en een kantine hebben gerealiseerd.” Naast de BBL-opleiding zal Junis de ruimten ook gebruiken voor vergaderingen en trainingen zoals de  BHV-training en babyscholing. Zo hoeven zij niet meer uit te wijken naar externe locaties.

Look en feel
“Onze interne styliste was voorheen werkzaam als pedagogisch medewerker. Zij weet goed hoe ze een ruimte in moet delen die de look en feel van Junis ademt maar die ook ondersteunend is aan de pedagogiek. Wij vinden het belangrijk dat ons hoofdkantoor een weerspiegeling is van onze kinderopvanglocaties en daar is onze trainingslocatie ook op ingericht. Door het hergebruik van glazen wanden en het gebruik van volwassen, maar toch speelse kleuren hebben we een plek gecreëerd die aansluit op onze huisstijl, zodat collega’s die op de opvanglocaties werken zich op het hoofdkantoor ook thuis voelen”, aldus Martrude.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin