Grehamer & Company deelt eerste aanzicht van de Brinkhof

Per 1 maart is Selma Beltifa Technical Designer bij Grehamer & Company. Aan haar de taak om alle bouwtechnische tekeningen en renders voor ons project De Brinkhof te realiseren. Daarnaast maakt ze het ontwerp voor de algemene ruimtes en de binnentuin. Een uitdagend project waar veel bij komt kijken. 

Doordat Selma vaak langs gaat bij de Brinkhof om het ontwerp in het echt te bekijken kan ze de functionaliteit van het ontwerp ervaren. Alle aanpassingen van het ontwerp worden door Selma doorgevoerd in het 3d modelleerprogramma Archicad. Hiermee maakt ze technische tekeningen, zodat onze medewerkers op de bouw er mee aan de slag kunnen. Na het schetsen en modelleren laadt Selma het model in het programma Lumion om renders te maken. Dit zijn realistische impressies om de transformatie van de Brinkhof weer te geven.

“Het mooie van mijn rol bij Grehamer & Company is dat ik mijn werk direct in de praktijk terugzie en dat ik functionele oplossingen kan bieden op vraagstukken waar we eerder een extern bureau voor inschakelde. Bij het uitdagende project De Brinkhof kan ik al mijn opgedane kennis in de praktijk toepassen en ik kijk uit naar de transformatie.”

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin