Grehamer & Company’s projectcoördinator Jos de Jong over De Brinkhof: “een redelijk verwaarloosd pand leent zich er natuurlijk voor om er iets moois van te maken”

Jos de Jong is sinds december 2015 onderdeel van Grehamer Real Estate. Als projectcoördinator is hij verantwoordelijk voor de logistiek rondom projecten, bewaakt de planning, faciliteert een veilige werksituatie en is aanspreekpunt voor alle onderaannemers op de werkvloer. Ons project De Brinkhof ligt in zijn handen.

De Brinkhof is een project dat niet vergelijkbaar is met onze eerdere transformaties. Het is een groot pand waar zowel, woningen, winkels als kantoren in waren gevestigd. “We hebben met dit project te maken met huidige bewoners, we zijn druk bezig met de demowoningen en de woningen worden verkocht, dit zijn allemaal aspecten waardoor je continu kritisch moet blijven handelen.”

Dat is volgens Jos dan ook een van de grootste uitdagingen: “we bouwen in een bewoond pand. We hebben te maken met overlast en we moeten ook bij mensen naar binnen om te klussen. Dat maakt het planning technisch een stuk ingewikkelder”. Dat doet niets af aan het pand zelf: “een echte eyecatcher in het centrum van Apeldoorn. Een redelijk verwaarloosd pand leent zich er natuurlijk voor om er iets moois van te maken. Dat maakt het eindresultaat alleen maar noemenswaardiger”, aldus Jos.

De competenties om dit werk succesvol uit te voeren heeft Jos opgedaan tijdens zijn Bachelor in Business Administration en tijdens zijn studie Calculator en Werkvoorbereider Bouw die hij in juni dit jaar heeft afgerond. Daarnaast heeft Jos eerder op hoog niveau gehonkbald waardoor het werken in een team voor hem van grote waarde is. “Ik werk voor Grehamer, maar mijn collega’s zijn ook de mensen op de bouw. Want daar moet je het elke dag mee doen.”

De Brinkhof wordt getransformeerd in samenwerking met onder andere Ruitenbeek projectafbouw, Hollander Techniek, Nibo Afbouw, A&A Keukens en B2B Vloeren.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein