Grehamer & Company’s managing partner Bas Gregoor over De Brinkhof: “Trots”

Bij Grehamer & Company kopen, ontwikkelen, transformeren en verkopen we vastgoed. Veiligheid, duurzaamheid en beleving houden we hoog in het vaandel. Managing Partner Bas Gregoor ademt vastgoed. Met ervaring in vastgoedfinanciering, bedrijfsmakelaardij en herontwikkeling ziet hij in ieder bestaand pand mogelijkheden.

“Trots” deelt Bas als hij vertelt over De Brinkhof. Het is volgens hem een heel bijzonder pand, een prominent pand, een van de grootste panden in Apeldoorn. Wat al heel lang leeg staat en de lelijke puist van de stad is. “Wij als Grehamer zeggen altijd dat we bestaand vastgoed betekenisvol maken, dat betekent dat we het hele productpalet wat we eerder onder de noemer Cityside en nu onder de naam Grehamer volledig kunnen toepassen. Dat houdt in het herbestemmen van retail, van kantoor, van wonen, de uitstraling verbeteren, kwaliteit verbeteren en verduurzamen.” 

Een groot project als De Brinkhof kent ook uitdagingen. Volgens Bas is een van de grootste uitdagingen de bestaande, bewoonde omgeving. Daarnaast is het pand volgens Bas bij circa 95% van de Apeldoorners bekend. “Het is een pand uit 1978, het heeft een grote historie, zo hebben de Belastingdienst en het Kadaster er nog gezeten. Veel mensen hebben er gewoond en restaurant en winkels hebben er gehuisvest. Er zijn dus veel mensen betrokken geweest bij dit pand. Hopelijk kunnen we iedereen die straks het pand betreedt een ‘wauw’ factor geven. Dat is de ultieme kick.”

Volgens Bas is dit de perfecte plek en voor iedereen: “De Brinkhof is gesitueerd in het centrum van Apeldoorn, je steekt de straat over en je bent in de stad. Maar de parken en de Veluwe bieden mogelijkheden tot ruimte en rust. Zelf woonde Bas tien jaar om de hoek van De Brinkhof: “in deze tien jaar is er vrijwel complete leegstand geweest. Dat was voor mij wel een doorn in het oog. We vinden het belangrijk dat we in deze tijd waar veel vraag is naar een thuis, daarin iets kunnen betekenen”.

Sinds maandag 4 oktober zijn de kijkwoningen in De Brinkhof te bezichtigen. Heb je interesse? Meld je aan via het online Woningdossier op de website!

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin