Grehamer & Company’s managing partner Bas Gregoor aanwezig bij kennisdeling Vastgoedjournaal

Het Vastgoedjournaal organiseerde na krap een halfjaar de eerste coronaproof bijeenkomst. Onder leiding van Ronald de Nas, Wooove en StudioNAS gingen drie bekende namen in het vastgoed in gesprek over de huidige woningmarkt en waar zij toekomstperspectieven zien. 

Jaap van der Bijl, CEO Altera Vastgoed, Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest en Bas Gregoor, managing partner Grehamer & Company bogen zich over de woningbouw problematiek, schetsten een beeld van de situatie en probeerden antwoord te geven op de uitdagingen.

De kennissessie ‘Er is in de woningmarkt gebrek aan transparantie, durf én samenwerking’ van het Vastgoedjournaal is hier te lezen.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin