Grehamer & Company’s Business Development Bob Klaarenbeek: “De focus ligt op het herbestemmen van bestaand vastgoed”

Sinds oktober 2017 is Bob onderdeel van Grehamer Real Estate en is sinds een jaar actief met de projectontwikkeling. Door de huidige markt is dit een uitdagende rol waar veel veranderingen plaatsvinden.

Waar Cityside focuste op transformatie van kantoren ligt de taak bij Bob om de scope van Grehamer te vergroten: “We zijn continue opzoek naar nieuwe kansen. We hebben bij Grehamer nu verschillende smaken. De focus ligt op wonen, maar dan in de breedste zin van het woord. De door ons gerealiseerde ontwikkelingen bestaan uit diverse projecten in woon(zorg) vastgoed, kantoren, winkels en grondposities ten behoeve van woningbouw. We hebben, met ons jonge en ambitieuze team, alle benodigde kennis in huis en kijken uit om de komende jaren aan de toekomst te bouwen”.

Naast zijn fulltime functie bij Grehamer studeert Bob aan de Amsterdam School of Real Estate en volgt de Master of Science in Real Estate. In september start hij met zijn volgende vak, investeringsanalyse. Het doel van deze studie is om een sterkere gesprekspartner te worden, diepere analyses te kunnen maken en vastgoed nog beter te kunnen begrijpen. “De kennis die ik hier opdoe kan ik meenemen in de volledige bandbreedte van de branche en daar haal ik veel plezier uit.” Daarnaast kan Bob een directe vertaalslag maken naar de praktijk: “dat is voor mij persoonlijk heel belangrijk, dan kan ik ook van meerwaarde zijn bij Grehamer”.

Wil je een keer sparren met Bob? Of denk je iets voor ons te kunnen betekenen? Hij is altijd in voor een kop koffie. Je kan hem bereiken via:

Tel: 06 49 24 43 20
Email: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bob-klaarenbeek/

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin