Grehamer & Company: Wolters Kluwer verlengt huurcontract kantoor Alphen aan den Rijn

In 2018 heeft Grehamer & Company het kantoor aan de Zuidpoolsingel in Alphen aan den Rijn aangekocht. Wolters Kluwer is gebruiker van bouwdeel B met een oppervlakte van ca 9.000m2 en heeft het huurcontract tot medio 2027 verlengd.

Het object aan de Zuidpoolsingel in Alphen aan den Rijn heeft Grehamer & Company al langer in portefeuille. Het pand is in 2003 ontworpen door Dam & Partners Architecten en bestaat uit vier hoofdvolumes die visueel worden doorbroken door kolommen in de vorm van witte platen.

Het gebouw is destijds geheel ontwikkeld voor informatieleverancier Wolters Kluwer. Door de jaren heen is het kantoor voor hen te groot geworden, momenteel heeft Wolters Kluwer enkel nog bouwdeel B in gebruik. Bij de recente verlenging van de huurovereenkomst is Wolters Kluwer bijgestaan door CBRE.

Het complex beschikt over een WKO-installatie (warmte- en koudeopslag). Met dit systeem wordt het gebouw klimaatvriendelijk verwarmd of gekoeld door middel van ondergrondse bronnen. Met oog op de verlenging van Wolters Kluwer is besloten te investeren in deze installatie om het object duurzaam en toekomstbestendig te maken.

Het totale complex met een oppervlakte van ca 25.000m2 bestaat uit vier delen: A, B, C en D. Gebouw C en D heeft Grehamer & Company in 2018 getransformeerd naar 155 woningen. Deze woningen zijn in 2019 verkocht aan Annexum. Bouwdeel A is een multi-tenant kantoorgebouw. Daarnaast beschikt de locatie over een parkeergarage met ruimte voor ongeveer 200 auto’s.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin