Grehamer & Company: “wij gaan hier met heel veel plezier wonen”

Zij kwam uit Apeldoorn, hij uit Veenendaal. Zij vertrok 20 jaar geleden naar midden-Nederland en neemt hem dit jaar mee naar haar geboorteplaats Apeldoorn.

Jan van Mourik en Helma Meijer waren al langer op zoek naar een andere woning. Door hun kinderen en kleinkinderen kwam het stel al regelmatig naar Apeldoorn en verbleven in hun vakantiehuisje in Beekbergen, maar dat gaat dit jaar veranderen.

Hoe bent u bij dit project terechtgekomen?
We zagen het project langskomen via Google en hadden ons direct ingeschreven. We hadden eerder tegen elkaar gezegd dat als we over zouden gaan naar een appartement, we in ieder geval een ruim terras wilden.” De woning voldoet aan alle wensen: een groot balkon, dichtbij familie en vrienden maar ook toegankelijk voor de oude dag.

We zijn actieve mensen en houden van het buitenleven. Altijd als we naar De Veluwe reden, naar het bos, dan werd ik gewoon heel blij”, aldus Helma. Nu kan het stel iedere dag genieten van het bos, de rust en de ruimte en tegelijkertijd genieten van alles dat het centrum van Apeldoorn te bieden heeft.

Hoe heeft u het verkoopproces ervaren?
Ja heel prettig, we waren direct positief. Deze woning was onze eerste keus door de grootte, het uitzicht op het Catharina Amaliapark en door de buitenruimte. Wij gaan hier met heel veel plezier wonen.”

Over De Brinkhof
De Brinkhof wordt getransformeerd naar verschillende type woningen (studio’s, lofts en twee- tot vierkamerappartementen) en variëren in oppervlakte van circa 35 tot 120 vierkante meter. Er is een variatie in buitenruimtes, van Franse balkons en tuintjes tot zeer ruime terrassen. Het is een getrapt pand met unieke vormen en hoeken, iedere woning is uniek. Wilt u ook uniek wonen? Neem contact op met het verkoopteam via

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein