Grehamer & Company: twee unieke kantoorruimtes beschikbaar in ‘De Apotheek’ te Apeldoorn

Op zoek naar een inspirerende werkplek op een a-locatie in Apeldoorn? Medio februari 2023 komen er twee kantoorruimtes beschikbaar aan de Kerklaan 16, gelegen in de wijk De Parken, nabij het Oranjepark.

Het eerste kantoor is gesitueerd op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 25 vierkante meter. Het tweede kantoor van circa 20 vierkante meter is gevestigd op de eerste etage.

Over De Apotheek
In 2013 is het monument, waarbij teruggegrepen is naar de eerste bouwaanvraag eind 1880, getransformeerd naar een eigentijds kantoor. De achtergevel is vervangen door een passende invulling met veel daglicht. Open kantoorruimtes en vides maken de binnenzijde tot een aangename werkomgeving.

Waar vroeger de counter was om recepten op te halen, staat nu de koffiebar. De apothekerskast daarachter is een glazen vitrinekast geworden. De lange tafel in het verlengde van de koffiebar nodigt uit voor gesprekken met relaties, klanten of partners. Achter de lange tafel bevindt zich de zithoek die uitnodigt voor ontspanning en een borrel.

De huurprijs bedraagt €1200,- excl. btw per kantoor per maand. Servicekosten, koffie, thee, parkeren, internet en gebruik van de kopieermachine zijn inbegrepen. De huurtermijn wordt in overleg afgestemd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected].

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin