Grehamer & Company transformeert De Brinkhof naar onder meer koopwoningen

Foto door Vedar Visuals

In december 2020 heeft Grehamer & Company De Brinkhof mogen toevoegen aan de portefeuille. Wij delen in dit artikel de eerste informatie omtrent de transformatie van de woningen.

Het pand dat voorheen als verzamelcomplex voor wonen, werken en winkelen diende wordt getransformeerd naar onder meer koopwoningen, variërend van één tot vier-kamerappartementen. De afmetingen van de appartementen variëren van circa 35 tot 120 vierkante meter.  De bestaande parkeergarage, inclusief alle trappenhuizen worden gemoderniseerd in uitstraling en installaties.

Vanaf dit najaar is het mogelijk om drie volledig afgewerkte en ingerichte kijkwoningen te komen bezichtigen in De Brinkhof. Op deze manier kan je ervaren hoe het wonen hier in de toekomst zal zijn. Dit najaar zal ook officieel de verkoop van De Brinkhof starten. Eind Q1 2022 zullen de eerste getransformeerde woningen gereed zijn.

Wil je als eerste informatie ontvangen over het project De Brinkhof of wil je graag onze demowoningen komen bekijken? Bezoek dan onze website: wonenindebrinkhof.nl en meld je aan via het inschrijfformulier. Voor vragen kan je ons bereiken via [email protected].

De foto is gemaakt door Vedar Visuals.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin