Grehamer & Company realiseert 52 bedrijfsunits in Twello

Op een van de mooiste zichtlocaties van Twello ligt een centraal gelegen kavel waar Poort van Twello zal verrijzen. Deze locatie is ook wel bekend als voormalige locatie van De Baar Trucks en bevindt zich in het groene gebied tussen Apeldoorn en Deventer, gelegen aan de N344. Goed bereikbaar met de auto door de A50 en de A1 maar ook met het openbaar vervoer of met de fiets. De groene omgeving van landerijen en bomen in combinatie met de strategische locatie van onder andere de steden Deventer, Apeldoorn, Zwolle en Arnhem maakt deze locatie zeer aantrekkelijk. Ondernemen kan hier nog met ruimte en groen.

In het derde kwartaal van 2023 zal er worden gestart met de ontwikkeling van een in het oog springend, door I’M Architecten ontworpen, bedrijfsverzamelgebouw met 52 exclusieve en hoogwaardige bedrijfsunits.

De units variëren van 75 m² tot 795 m² waarbij iedere unit beschikt over minimaal 2 parkeerplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om de units aan elkaar te schakelen waardoor er meer oppervlakte gegenereerd kan worden.

Wil jij dit jaar je onderneming naar een hoger niveau tillen? Meld je aan via https://poortvantwello.nl/.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin