Grehamer & Company: ons toekomstige kantoor aan de Kerklaan 33

Wellicht heb je de bouwhekken al zien staan, in het voorjaar van 2020 hebben wij de Kerklaan 33 aangekocht als nieuwe kantoor voor het team van Grehamer & Company. Wij zoomen graag in op de historie van het monumentale pand aan het Oranjepark en delen graag onze eerste plannen en ontwikkelingen.

Het rijksmonument uit 1883 heeft meerdere eigenaren gekend. Op 15 juni 1881 is de grond verkocht aan een in Dordrecht geboren dakpannenfabrikant die hier, na de bouw van het woonhuis, met zijn twee zonen en huishoudster woonde. In 1885 verhuisde het gezin naar Alphen aan den Rijn. Tot 1963 heeft het pand als woonhuis gediend, daarna is de bestemming gewijzigd naar kantoor.

Het pand kent veel karakteristieke details zoals glas in lood, monumentale ramen en kozijnen. Dit vernieuwen we in karakteristieke staat, zodat het pand haar charme behoudt. Het pand wordt in detail afgewerkt met een nieuwe knipvoeg, felsdak, vernieuwde schoorstenen en een kroonlijst.

In de toekomst wordt dit de plek waar het team van Grehamer & Company kan samenkomen. Mocht je niets willen missen van de voortgang van ons prachtige pand aan de Kerklaan 33, volg ons dan op Instagram, LinkedIn en Facebook.

 

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein