Grehamer & Company in samenwerking met REBO

De Brinkhof wordt getransformeerd naar onder meer koopwoningen. Hierdoor ontstaat er een Vereniging van Eigenaren (VvE). Alle appartementseigenaren nemen gezamenlijke beslissingen over onder andere het onderhoud van het gebouw. Grehamer & Company heeft voor het eerste VvE jaar van De Brinkhof de handen ineengeslagen met REBO, om ervoor te zorgen dat alle VvE zaken goed geregeld zijn.

Jeanine Buiter, Asset Manager bij Grehamer & Company is verantwoordelijk voor het beheer van De Brinkhof en is aanspreekpunt voor alle kopers. Uit ervaring weet zij dat het voor kopers prettig is dat er al een VvE beheerder is aangewezen voor het eerste jaar, zodat de kopers zich daar geen zorgen om hoeven te maken.

Esther Burgers van REBO vult aan: “Dat Grehamer er voor kiest om REBO in een vroeg stadium te betrekken heeft meerdere voordelen: kopers kunnen zich focussen op hun aanstaande verhuizing. Zij hoeven zich dan bijvoorbeeld niet bezig te houden met andere zaken naast hun woning zoals het organiseren van een eerste vergadering. Daarnaast hebben wij veel ervaring met VvE’s en is alles voor dit eerste jaar goed geregeld, ook zijn wij het aanspreekpunt voor alle kopers.”

In een online portaal kunnen alle kopers straks de VvE zaken inzien. Zoals de polis van de opstalverzekering, de akte van splitsing en exploitatiebegroting. Ook kunnen er via het portaal reparatieverzoeken worden gedaan. Het is voor de kopers van De Brinkhof mogelijk om na het eerste jaar zelf een VvE beheerder te kiezen.

Wat valt er onder de VvE?
Onder de Verenging van Eigenaren valt al het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen zoals glasbewassing, schoonmaak, terreinonderhoud, verzekeringen en daarnaast dient het ook als algemeen aanspreekpunt bij bijvoorbeeld het doorgeven van een technische storing.

Over REBO
REBO is een landelijke opererende organisatie die ruim 500 verschillende VvE’s beheert vanuit verschillende vestigingen. Naast VvE management biedt REBO ook andere vastgoedexpertises. Onder andere verkoop en verhuur van vastgoed.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein