Grehamer & Company: de transformatie van de Kerklaan 17

Grehamer & Company is sinds 2018 eigenaar van dit monumentale pand, waar zich in 1879 de Sociëteit Apeldoorn vestigde. De restauratie en verbouwing zijn in 2020 afgerond en inmiddels heeft restaurant Sizzles at the Park haar deuren hier geopend. Dit bijzondere gebouw aan de Kerklaan 17 is met oog voor detail gerestaureerd en heeft een ingrijpende verbouwing ondergaan.

Op de begane grond bevindt zich het restaurant waarvoor de ruimte volledig op maat werd gemaakt en ingericht. Ook De Sociëteit Apeldoorn heeft zijn intrek weer genomen: in het stijlvolle souterrain bevinden zich onder andere een kegelbaan en biljarttafels. 

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin