Grehamer & Company: “De Brinkhof op de perfecte plek”

De woningmarkt is overspannen en vraagprijzen worden flink overboden: voor de starter wordt een woning kopen vrijwel onmogelijk gemaakt.

Danielle Westerink uit Ugchelen was net haar zoektocht gestart totdat ze het project De Brinkhof tegenkwam: “Ik zag het project via Facebook voorbijkomen dus ik dacht, dat ziet er interessant uit. Ik heb toen contact opgenomen voor meer informatie en heb mij uiteindelijk voor dit project ingeschreven, niet wetende dat ik het ook daadwerkelijk ging kopen”. Het is een van de eerste projecten waar Danielle naar heeft gekeken, “dus heb ik het gevoel dat ik de hele woningmarktcrisis heb overgeslagen. Daar heb ik heel veel geluk mee”.

De Brinkhof zit volgens Danielle op de perfecte plek in de stad. Haar woning zit aan de binnenzijde van het pand, waar ze straks uitzicht heeft op de groene binnentuin: “ik heb uitgezocht dat ik vanaf 12:00 de zon in mijn woning heb, dat vind ik namelijk heel fijn. Daarnaast heb ik gekozen voor de binnenzijde zodat ik geen last heb van drukte en verkeer, hier heb ik straks meer privacy”.

Hoe heb je het verkoopproces ervaren?
“Ik vond het heel lastig om het niet te kunnen zien. Op een gegeven moment kon ik er niet meer van slapen, gelukkig heeft Rianne een hoop van mijn twijfels kunnen wegnemen waardoor ik heel blij ben met mijn uiteindelijke keuze.”

Grehamer & Company heeft voor dit project drie kijkwoningen gerealiseerd om te ervaren hoe het wonen in De Brinkhof in de toekomst zal zijn. Geïnteresseerd? Neem direct contact op via +31 (0)85 016 0712 of bezoek de website www.wonenindebrinkhof.nl

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin