Grehamer & Company: De Brinkhof fase 2 gaat van start!

Een eigen stadstuintje in het centrum van Apeldoorn? Eindelijk is het zover! Na een succesvolle verkoop van de eerste 30 woningen gaan we van start met fase 2 van ons project De Brinkhof.

Het pand dat voorheen als verzamelcomplex voor wonen, werken en winkelen diende wordt getransformeerd naar onder meer koopwoningen. De woningen van fase 2 zijn gesitueerd op de begane grond, eerste en tweede verdieping die vrijwel allemaal zijn voorzien van een eigen buitenruimte. Dit betekent dat de woningen op de begane grond beschikken over eigen unieke stadstuintjes.

De verschillende type woningen hebben, door het voormalige kantoorkarakter, unieke hoge plafonds wat een bijzonder ruimtelijk gevoel geeft en veel daglicht biedt. Daarnaast is iedere woning uniek, niemand woont straks zoals u!

Interesse in een woning van fase 2? Rianne en Jeanine vertellen u graag meer over deze tweede fase via +31 (0)85 016 0712 of via [email protected]. U kunt uiteraard alle woningen van fase 2 bekijken in de woningzoeker via: https://www.woningzoeker.wonenindebrinkhof.nl.

 

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin