Grehamer & Company: Beleggen in De Brinkhof? Dit stel ging u voor!

Overwaarde investeren als belegging
“Wij hebben recent onze woning verkocht omdat wij in het buitenland zijn gaan wonen, wij zijn in februari verhuisd naar Ghana. De overwaarde van ons huis hebben wij geïnvesteerd in twee woningen die wij gaan verhuren.”

Niet de standaard kopers
“Mijn werkgever heeft een fabriek in Ghana, die groeit zo hard dat ze extra mensen nodig hebben dus ze hebben mij gevraagd die kant op te komen. We zijn vertrokken voor twee jaar, maar als we het daar leuk vinden kan het ook vijf jaar worden. Wij zijn dus niet de standaard kopers.”

Kansen in de markt
“Toen ik wist dat wij naar het buitenland zouden gaan besloot ik dat ik onze overwaarde wilde investeren. Geld op de bank kost tegenwoordig geld en de beurs is ook niet zo zeker op het moment. Al snel had ik in gedachte om iets met vastgoed te gaan doen. Ik ken Rianne en had haar al een paar keer langs zien komen op LinkedIn. Ik besloot haar een bericht te sturen en vroeg of zij eens met mij mee wilde kijken. Toen ze dit project voorstelde was ik direct enthousiast en hebben we besloten een tweetal woningen aan te kopen om te gaan verhuren. Wij denken net op tijd te zijn met het aankopen van de woningen gezien de veranderende markt. Investeren in vastgoed en het hierna verhuren kan binnenkort wel eens niet meer mogelijk zijn.

Dus beleggen en daarna verhuren?
“Ja, dat klopt. We weten niet of we ooit nog teruggaan naar onze oude woonplaats Putten maar het ligt daar wel relatief dichtbij. We gaan de woningen verhuren via RvE Wonen, zij zal voor de toekomstige huurders het aanspreekpunt zijn.”

Wilt u ook een woning kopen als belegging? Neem dan contact op met Rianne via verkoop@wordpress-1169140-4374547.cloudwaysapps.com of via +31 (0)85 016 0712

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein