DE VOORDEUR VAN HUURDER SIZZLES AT THE PARK

sizzles-at-the-park

In 2018 waagde Grehamer Real Estate zich aan een ambitieus project door een monumentaal pand te verwerven, met de visie om het nieuw leven in te blazen. Vandaag de dag straalt op deze historische locatie een succesvol restaurant, dankzij een uitzonderlijke samenwerking tussen de eigenaar en de huurder. Bas, eigenaar van Grehamer Real Estate, vertelt over de ingrijpende verbouwing die dit pand heeft ondergaan. “Niet alleen behielden we de originele voordeur van het pand, maar we hebben ook een volledig nieuwe entree gerealiseerd die zowel functioneel als uitnodigend is. Daarnaast hebben we een karakteristieke aanbouw toegevoegd. Een van de meest ingrijpende veranderingen was echter de beslissing om het pand te onderkelderen. De volledige verbouwing is maatwerk voor de huurder geweest en is met oog voor detail en vakmanschap uitgevoerd. Dankzij het fijne en nauwe contact met de eigenaren van het restaurant Sizzles at the Park, Esther en Leon Habers, is deze verbouwing succesvol afgerond, volledig naar de wensen van de huurder.

Esther Habers, eigenaresse van Sizzles at the Park legt uit dat haar restaurant veel meer is dan alleen een restaurant; het is een totale ervaring. “We geloven in het creëren van een sfeer die mensen verbindt met de seizoenen en hun omgeving”. Dit idee is ontstaan uit hun liefde voor gastronomie en de prachtige locatie aan het Oranjepark in Apeldoorn. Het doel is een plek te creëren waar mensen niet alleen komen om te eten, maar om echt te genieten en te ontspannen.
Seizoensgebonden beleving staat centraal bij Sizzles at the Park. Esther benadrukt dat ze dit zelf met veel zorg en aandacht doen, samen met het juiste team van mensen. Dit uit zich in prachtige versieringen tijdens kerst, paashazen met Pasen (die nu de voortuin weer opfleuren met dit grauwe weer), speciale acties op Valentijnsdag en thema-avonden zoals bijvoorbeeld de populaire Italiaanse avond in de zomer. Zelfs Sinterklaas komt op 5 december bij hen op bezoek. De focus ligt op het creëren van een betoverende sfeer die gasten keer op keer verrast.

Naast het restaurant biedt Sizzles at the Park diverse concepten aan, waaronder vergaderruimtes. Ze streven ernaar een inspirerende omgeving te bieden waar mensen kunnen werken, vergaderen en ontspannen. Gasten kunnen de hele dag doorbrengen, beginnend met een ontbijtje en koffie in de ochtend, gevolgd door vergaderingen of andere zakelijke activiteiten. Voor de lunch worden heerlijke gerechten geserveerd en in de middag kunnen gasten deelnemen aan activiteiten zoals een wandeling in het park of een yogales. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner in het restaurant. Daarnaast fungeert de locatie ook als trouwlocatie en het kan worden afgehuurd voor feesten en partijen. Iets wat volgens Esther echt van deze tijd is, zijn babyshowers. De ‘private dining – ruimte’ is hier zeer geschikt voor en wordt hier geregeld voor afgehuurd.
Het restaurant verkoopt ook zelfgemaakte producten, waaronder wijn, gin en orancello. Hiervoor is voorin het restaurant een gezellig hoekje ingericht. Daarnaast bieden ze hier interieursprays en een assortiment kleding en accessoires aan.

In 2022 heeft het restaurant de winst binnen gesleept bij de Apeldoornse Business Award in de categorie Horeca en Toerisme. Deze prestatie wordt gelijk opgemerkt bij de voordeur, waar een speciale sticker de trots van het team markeert. Esther geeft aan nog genoeg dromen te hebben voor haar en haar restaurant en is vastberaden om deze te verwezenlijken, met als ultiem doel het bieden van een buitengewone ervaring aan elke gast. Een huurder om in de gaten te houden!

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein