De bouw van Marktzicht Apeldoorn is gestart!

Aan de kop van het Marktplein wordt een voormalig kantoorgebouw omgebouwd tot een kleinschalig appartementencomplex. Draisma Bouw is medio februari definitief gestart met de eerste sloopwerkzaamheden. Zo wordt er aan de achterzijde ruimte gecreëerd voor de nieuw te realiseren uitbouw. Daarnaast zal Draisma starten met de opbouw van de nieuwe voorgevel. Deze opbouw zal vanaf de achterkant gerealiseerd worden en in delen over het gebouw worden gehesen om verkeershinder aan de stationsstraat te voorkomen. Daarna zal er gestart worden met de realisatie van het penthouse en de afbouw aan de binnenzijde.

De allerlaatste mogelijkheid om aan de kop van het Marktplein te wonen treedt aan: de laatste vijf woningen zijn nog beschikbaar. Draisma ambieert in het tweede kwartaal van 2024 alle woningen op te leveren en de overdracht te laten plaatsvinden.

Ook wonen op deze uniek plek in hartje Apeldoorn? Neem contact op met Nieuwbouw Centrum Apeldoorn voor meer informatie via 055 577 7107 of via [email protected]. Op de projectwebsite ziet u in een oogopslag welke woningen nog beschikbaar zijn.

Lees hier het
laatste nieuws

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

DE VOORDEUR VAN HET STADSCAFÉ

In het bruisende hart van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 295, heeft het gebouw waar op dit moment Het Stadscafé in is gevestigd, een rijke geschiedenis die teruggaat tot lang voor de recente transformatie. Voorheen bekend als Stadscafé van Kinsbergen, heeft deze geliefde horecagelegenheid door de jaren heen talloze herinneringen gekoesterd en generaties van Apeldoorners verwelkomd.

read more
Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin