DE VOORDEUR VAN KANTOOR WENSINK

Aan de rand van het centrum van Apeldoorn, aan de Nieuwstraat 105-107, is Kantoor Wensink gehuisvest. Sinds 1 januari 2021 huurt Kantoor Wensink deze commerciële ruimte gelegen op de begane grond van Grehamer Real Estate. Het pand is al sinds 2001 in ons bezit en heeft in de loop der jaren verschillende huurders gehad, van een tandartsenpraktijk tot een copyshop.

Kantoor Wensink is een dynamisch administratiekantoor, onder leiding van Dennis Wensink. Het kantoor heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor ondernemers in de regio. Kantoor Wensink biedt een breed scala aan diensten, van het verzorgen van administraties en belastingaangiftes tot advies over financieringen, bedrijfsovernames en strategische keuzes. Het kantoor staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen voor elk type bedrijf, van kleine zelfstandigen tot grote ondernemingen.

Vanaf het begin bleek de kantoorruimte een ideale plek voor Kantoor Wensink, een plek die perfect aansloot bij hun wensen en manier van werken. De ruime, lichte opzet en de centrale ligging maken het een ideale werkplek voor Dennis en zijn team. “Het is belangrijk dat onze klanten makkelijk kunnen binnenlopen en zich hier direct welkom voelen,” vertelt Dennis. Dit sluit precies aan bij de werkwijze van Kantoor Wensink, waarbij persoonlijke benadering en toegankelijkheid centraal staan.

De samenwerking met Grehamer Real Estate wordt door Dennis zeer gewaardeerd: “We hebben regelmatig contact en als er iets speelt, wordt het snel opgepakt. Grehamer is flexibel en denkt mee, precies zoals wij dat ook voor onze klanten doen.”

Etiènne van Grehamer Real Estate vertelt dat de samenwerking met Dennis Wensink soepel verloopt. “We hebben een goede verstandhouding en werken prettig samen. Dat zorgt voor een efficiënte en flexibele aanpak,” zegt Etiènne. “Onze werkwijzen vullen elkaar goed aan, waardoor we snel kunnen schakelen. Dennis is professioneel en betrokken, wat de samenwerking aangenaam maakt.”

Kantoor Wensink onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en deskundige ondersteuning bij administratie en financieel advies. Sinds hun vestiging aan de Nieuwstraat is er een sterke samenwerking ontstaan met Grehamer Real Estate, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en flexibiliteit. Deze solide samenwerking biedt een sterke basis voor een veelbelovende toekomst in Apeldoorn.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een idee of een vraag?

Adres
Kerklaan 33
7311 AB Apeldoorn

Navigatie Adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein