Wij helpen
ondernemingen groeien

Je hebt een onderneming met een mooi product of een vernieuwende dienst. De eerste enthousiaste klanten genereren al enige tijd omzet. De mogelijkheden om te groeien en de marge te verbeteren zijn groot; en je hebt de ambitie om deze te realiseren. Echter, de uitdagingen zijn niet gering: zelf kunnen jij en je team veel maar niet alles. Er is extra, gerichte funding nodig, en – zeker zo belangrijk – ervaring, kennis en kunde om groei en optimalisatie te faciliteren. Op dit moment komen we graag met je in gesprek.

Aantal ondernemers

Deelnemingen in portefeuille

Mijn hart ligt bij Grehamer Invest. Ik vind het fantastisch om jonge en distinctieve bedrijven te begeleiden die met extra kapitaal, kennis en een versterkte structuur veel groeipotentieel hebben.

Rik Klinkhamer

Managing Partner

Hoe kijken we naar jou
en je onderneming?

De energie en passie over wat je doet stralen van je af. Je geeft blijk van inzicht in je eigen kracht en weet ook goed waar je niet zo sterk in bent.

Je product of service is eigentijds, vernieuwend en schaalbaar. De sector is minder van belang. Ons portfolio spreekt boekdelen.

Je bent ‘in business’; de start-up fase ligt inmiddels achter je. De omzet bedraagt ten minste enkele tonnen.

Je wilt zelf aan de knoppen blijven draaien en bent op zoek naar meer dan alleen financiering.

Wat bieden we jou
en je onderneming?

Met Grehamer Invest brengen we waar gewenst onze expertise en netwerk in. Of het nu gaat om het bepalen van de optimale financieringsstructuur, ‘make-or-buy’ afwegingen, overnames of het optimaliseren van bedrijfsprocessen: we hebben de mensen en het netwerk om je verder te helpen. Je kunt ook gebruik maken van onze ‘shared services’, zoals bijvoorbeeld business control.

We sparren met je. Ons team en onze partners hebben als ondernemer en professionele adviseurs meerdere bedrijven (nog) succesvoller gemaakt. We kennen het klappen van de zweep en hebben er plezier in om ambitieuze ondernemers te helpen met onze ervaring.

We investeren waarbij we een minderheidsbelang ambiëren. Alle mogelijke varianten zijn bespreekbaar en we houden geen vaste exit-termijn aan.

Grehamer Invest
Portfolio

Blink

Keuzeconcept kerstgeschenken

Co-Air

Klimaatbeheersing voor wonen en werken

Lamoral

Duurzame en Milieuvriendelijke (PFAS-loze) coatings

een idee of vraag?

Contact

Een Idee of vraag?

Navigatie adres

*Parkeren is mogelijk op eigen terrein

Koffie?

Bellen

Email

Linkedin