Grehamer & Company organiseert eerste Invest event in 2021

Wij helpen ondernemingen en ondernemers groeien. Dat doen we onder andere door de ondernemers van onze deelnemingen bij elkaar te brengen en hen ervaringen te laten uitwisselen.

Onlangs zijn we voor het eerst in lange tijd weer bij elkaar gekomen, en hebben alle deelnemers zich aan elkaar voorgesteld; sinds vorig jaar zijn er immers veel nieuwe gezichten bijgekomen! Volgens Maarten Bosscher – Director Invest – zit de toegevoegde waarde van het bijeenkomen in diverse zaken: “We zien nu al dat er kruisbestuiving plaatsvindt tussen een aantal ondernemingen. Het gebruik kunnen maken van elkaars expertise en netwerk is heel veel waard. Daarnaast is het belangrijk dat ondernemers tijd nemen om aan de business te werken, en bijeenkomsten zoals deze dragen daar aan bij”.

Nu de wereld stap voor stap weer open gaat zullen de ondernemers weer vaker bij elkaar komen rond voor allen relevante thema’s van ‘scaling up’ en persoonlijke ontwikkeling.

Lees hier het
laatste nieuws

Grehamer & Company in samenwerking met Sea’sons

Grehamer & Company in samenwerking met Sea’sons

Technologie koppelen aan textiel, daar weet jonge ondernemer Tom van Dieren alles van. Met zijn kledingmerk Sea’sons ontwikkelt hij zwembroeken, mondkapjes en sinds kort ook bikini’s die van kleur veranderen bij een groot temperatuurverschil en daar blijft het in de toekomst niet bij.

Lees meer
Grehamer & Company in samenwerking met Chow

Grehamer & Company in samenwerking met Chow

Ondernemer Tijs Turkenburg lanceerde eind 2020 zijn online bestelplatform Chow! Chow vraagt lokale ondernemers een lage fee in vergelijking met concurrenten, doneert van elke bestelling automatisch 1% aan de Voedselbank en heeft een compleet assortiment voor de consument.

Lees meer
Contact

Een Idee of vraag?