Grehamer & Company verwelkomt Remco Edelenbos als Information & Process Specialist

Remco Edelenbos is sinds 1 april onderdeel van het team van Grehamer & Company. Als Information & Process Specialist is hij een belangrijke aanvulling voor de Invest tak. In zijn functie zal hij participaties ondersteunen op het gebied van procesoptimalisatie. Daarnaast zal hij intern procesverbeteringen doorvoeren om het werken bij Grehamer & Company nog efficiënter te maken.

Vóór zijn huidige rol heeft hij als consultant ervaring opgedaan en daarnaast heeft hij procesoptimalisaties doorgevoerd bij een van de nu aangesloten participaties van Grehamer & Company.

Werken bij Grehamer & Company spreekt mij aan omdat ik samen mag werken met meerdere participaties waardoor mijn rol bij elke deelneming zal verschillen. Ik vind het belangrijk om bedrijven te optimaliseren door de digitale werkplek, proces en mens te laten samenkomen.

 

Lees hier het
laatste nieuws

Grehamer & Company in samenwerking met Sea’sons

Grehamer & Company in samenwerking met Sea’sons

Technologie koppelen aan textiel, daar weet jonge ondernemer Tom van Dieren alles van. Met zijn kledingmerk Sea’sons ontwikkelt hij zwembroeken, mondkapjes en sinds kort ook bikini’s die van kleur veranderen bij een groot temperatuurverschil en daar blijft het in de toekomst niet bij.

Lees meer
Contact

Een Idee of vraag?